hocam bu konuda ki rakip ve google'ın ai bakış açısı hk. ne düşünüyorsunuz yani bi süre sonra herkes denemek isteyecek ve ortalık çöplüğe dönecek büyük ihtimalle küresel çapta, sizce sürdürülebilir bir youtube modeli mi veya ai content lerde gelir kesintisi beklendik bişey mi
Youtube ve Google'a asla güven olmaz. Geçmiş yılların tecrübesi ile bunu söyleyebilirim.
Şimdi sorun çıkmasa 2 yıl sonra sorun çıkar. Nezaman piyasa doygunluğuna ulaşır ozaman sorunlar ortaya çıkar.
Bundan dolayı ben finansal piyasalarda kendimi geliştiriyorum.
YT işi biter ama forex sittin sene bitmez.
Elbette herkesten farklı düşünen daha uzun ömürlü ekmek yer. Ama nezaman eski zamanların Youtubesi aklıma gelse. Bir arkadaşın yıllar önce bana söylediği bir söz aklıma gelir.
Dizi kanalları yapmıştı bir arkadaş. Bana sürekli apo bak bunlar emeklilik çalışmaları emekli maaşı bunlar. Bu kanallar ölünceye kadar kazandırır dediydi.
YT Spam işi bitince o arkadaşa birdaha ulaşamadım. Sanal işlerden sanırım elini ayağını çekti.
YT çalışmak isteyen arkadaşlara tavsiyem; Uzun video atın. Shorts kanalları uzun süre izlenim sürekliliğini korumaz.
Gün gelir shorts izlenimler dibe vurur. Gerçi uzun videolarda da kanalın izlenimleri aniden çakılanlar oldu. Ama shorts da daha hızlı oluyor.
Uzun videoda bir iki kanal tutturursanız, işte gerçekten o kanallar emekli maaşı olabilir.