%100 legal ve etik değerlere öenm veren bir proje için.

Uzun zamandır aklımda olan bir projeyi hayata geçirmek istiyorum. Öncelikle beklentim olan temel özelliklerden bahsetmek istiyorum. Aklınıza takılan detayları da yorum olarak bırakırsınız. Koşullar sizin için uygunsa ileride script hazır olduğunda çalışabiliriz.

1. Amaç: öncelikle yoğun spam ve ddos saldırısı oabilir. Bu sorundan korunmak için hosting ihtiyacım olacak.
2. Trafik: yoğun form girişi olan bir mikroblog-sosyal medya sitesi olacak. Spam ve ddos saldırısı olmasa bile yoğun bir organik trafik olması normal.
3. Yoğun veritabanı hareketi: Spamlayanlar olacağı gibi siteyi düzgün kullanmak isteyenler de yoğun olunca veritabanına yoğun bir veri girişi olacak.
4. Toplam boyut: sıfırdanbaşlayan bir sosyal medya sitesi. Amacım popüler olup hızla yükselmek. Bunu ne derece başarabilirim ama web sitesinin ilerlemesi bu şekilde olacak diye düşünüyorum.
5. Yedek alma: verilerimizin kaybolmasını istemeyiz. Özellikle de anlık veri igirişi olan sosyal medya paltformunda. Saatlik veya işlenen veri boyutuna göre otomatik yedek alma olursa çok iyi olur.
6. Sponsorluk: Bu kadar yoğun bir siteyi sunabiliyorsanız başarılı bir hizmet veriyorsunuz demektir. Ancak verdiğiniz hizmet karşılığı beklentiniz nedir bunu önceden açıkça belirtmelisiniz. Sadece bir footer reklamı yeterli olacak mı yoksa sürpriz yerde patlayan popuplar vs olacak mı?