Telegram'a yurt dışı işlerim dışında girmem, kullanmam. 16 haneli bana göre çok saçma bir kullanıcı adına sahibim (İmzamda yer alan Telegramdan farklı.) az önce hiçbir yerde bağımız olmayan "OG Tag Network" kullanıcı adına sahip telegram vip kullanan birisi mesaj attı. Selam vermiş İngilizce dönüş yaptım, sonrasında kullanıcı adımı TON ile satın almak istediğini belirtti önce çok garipsedim çünkü bana saçma gelen ve çok uzun bir kullanıcı adını ne yapsın diye düşündüm. Satış yaptığını söylemişti, satış yaptığı sitenin linkini istedim "fragment" isminde bir sitede kullanıcı adım için 1800 TON talep ettiğine dair bir link yolladı linki güvenli bir tarayıcı da hiçbir şekilde cihazıma erişemeyecek şekilde açtım uzantısı ".com" olan bir siteye attı bahsettiği gibi de kullanıcı adım için 1800 TON yollayacağı yazıyordu siteyi Türkçeye çevirdiğimde. Buraya kadar hala içimde bir kuşkuyla geldim çünkü 1800 TON = 6800$ civarı bir paraya tekabül ediyor sonra fragment denen site anlaşmayı tamamlamak için cüzdan bağlamamı istediğinde daha da tereddüt ettim sonuç olarak cüzdanıma erişim talep ediyor site. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Fragment doğrulanmış satıcı olarak tanımlıyor bana yazan şahısı.