atrkylmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihaz ve yapılan işlem ile alakalı bir durum.

Daha önce Redmi Note 11 Pro 4G kullanıyordum. Yazılımsal imei attırdım. Bu cihaz sıfırlama yapılabiliyor ancak android güncellemesi almıyordu. ( İşlemin Fiyatı 500-1000TL arası )

Bir tanıdık için s23 Ultra server kaydı yaptırdık, bu yazılımsal uzaktan bağlanarak yapılabilen bir işlem. ( İşlem Fiyatı: 120-150 Dolar arası)

Xiaomi Mi 14T Pro için olan işlem yine sim 2 için cpid kaydı. Uzaktan bağlanarak yapılan bir işlem. ( İşlem Fiyatı: 100 -150 dolar arası )

Kime yaptırırsanız yaptırın düzgün, işinden anlayan biri olsun.
Bahsi geçen ilk cihaza forumda yapabildiğini iddia eden bir arkadaşa yaptırdım önce, olmadı. Telefon çekmedi, internet bağlantısı yavaş vs. Türlü sorunlar yaşadım. Daha sonra miui forumdan birini buldum ve sorunsuz şekilde hallettim.
Birde yazılımsal kayıt var sanırım dogru. Bende de daha once note 10 pro vardı sanırım yazılımsal kayıtlıydı baya oldu hatırlayamadım. Android guncellemesi almıyordu. İçlerinde en iyisi server kayıt anladıgım kadarıyla. İşinden anlayanı bulmak zor oluyor acıkcası telefon işinde. Note 10 pro cihazımda ikinci sim kapanmıstı. Diğerinde sorunsuz uzun sure kullanmıstım. Bahsi gecen miui forumundaki arkadasın bilgilerini sadece sorun yasamamıs biri olarak ozelden veya burdan paylasabilirseniz belki bu konuda destek arayanlara da yardımcı olabilir