herkese merhaba hocalarım

anlatacağım olayı bizzat yaşamış yakinen de yaşayanlarla iletişim kurmuş ve şahit olmuş birisi olarak sizlere bunu paylaşmak istedim.
konuda kesinlikle r10u zan altında tutmak değil amacım
anlatma sebebim birazda hayret durumunda kaldığım içindir, adamlar hala kenardan kenardan dolandırma sistemine devam ediyorlar.

olay satış konusu ile başlıyor
aylık kazançlı site olarak sunulmuş bir konu, ancak konu direkt satış değil, elinde bir miktar parayla hayatını idame ettirmeye çalışan ve bir yol arayan kişiler için ilizyon niteliğinde bir konu.

rakam ve kazanç oldukça cazip, ilizyon şöyle, sermaye yetersizliğinden aylık 50 60 k kazançlı sitem için ortak arıyorum, bu herkese cazip gelen bir rakam, karşılığında 50 bin vericeksiniz ve her ay bu rakamı alacaksınız, bu başlık herkese inandırıcı gelmez bunda bir iş var diye kıllanır herkes, ancak geçim psikolojisi taşıyan kişliler herzaman dolandırılmaya müsait kişilerdir, çünkü paraya ihtiyacı var ve kolaylıkla manipüle edilebilirler,

konu içerisinde şu ifadeler yer alıyor:

aylık kazancım 50 k ancak reklama bütçem yetmediği için sistem tıkanıyor ve iş ilerlemiyor, bu ifadeyi aktaran kişiyle konuştuğumuzda, sevgilisinden ayrılmış ve paraya önem vermeyen kendi acısıyla meşgul olan bir adam hikayesi dinliyorsunuz, ve aslında para olsa milyonlar akacak hemde basit yoldan, reklama daha çok harca daha çok kazan vurgusu kelimeler arasında kulağınıza üfleniyor.
herkesin aradığı bir tip iş tam da budur, yorulmadan hemen reklam ver kasaya para aksın.

sizi ikna etmeye çalışmıyor, aksine kendi acılarıyla uğraşacan temiz kalpli bir insan numarasını yedikten sonra, size ısrarcı davranmıyor, kazanç tablosunu üye sayısını gösteriyor ama al demiyor çünkü it çek psikolojisini çok iyi bilen bir şeytanın şubesi ile baş başasınız,

r10da herkes para kazanacak işe saldırır kimisi risk alır kimisi bin bir süzgeçten geçirir öyle yatırım yapar, siz siz olun bin bir süzgeçten geçirin.

siz ikna edildikten sonra ödemeyi yapıyorsunuz bir hırsla hemen ödemeyi yapayım reklamı basalım bu ay 200 500 k vuralım.

ödeme gittikten sonra aynı ilgi devam ediyor, tüm olayın sırrı burada işte, ödeme yapıldı, admin panele girdiniz satışları saymanın zevki sizi çekiyor, e hadi reklamı arttıralım ?

burada ustaca konu biraz biraz değişiyor, reklamcı özel bir teknikle reklamı çıkıyor bu yüzden şuan ki bakiye bitsin bitmesine 10 gün var sonra farklı bir hesaptan çıkacak diye benzer bir hikaye ile biraz zaman kazanıyor, 1 2 3 günde sahte satışlar admin paneline düşmeye devam ediyor, sizde daha çok hırslanıp ama şüphelenmediğiniz için, reklamı merak ediyorsunuz, google a bakıyorsunuz reklam yok, sitenin hitine bakıyorsunuz günlük 2 3 onunda bir tanesi sizsiniz, bunu ilettiğinizde, karşı taraf direkt manipüle etmeye devam ediyor, reklamcım özel biri özel bir reklam yöntemi ile google a reklam veriyor, burada yaptıkları şu, sizin bilginiz ne ise ona göre cevap veriliyor inanılmaz bir şeytani kişilik,

sorular cevaplar şu şekilde:

site google ads reklamı görünmüyor ?
- reklamcı onu ayarlıyor farklı reklam birimi veriyor.

nereden veriyor ?
- hocam reklamcı bu sistemi çözmüş bir kişi herkesle çalışmıyor r10da bile iş almıyor adamı bunaltmayalım hazır kazançlı sistem reklamcıyı darlamayalım adamı kaçırırsak bu işten bir daha ekmek yiyemeyiz.
tamam ozaman ondan rica edebilirmiyiz reklam panelini atsın en azından?
olur söylerim ama saat geç oldu, yurt dışı seyhatinde, reklam panellerinde güncelleme var, aklınıza hayalinize gelmeyen sonsuz bahaneler.
tansyon yükselene kadar sizi oyalıyor en son raddede reklamcıyla sen konuş eğer reklam hesabı patlarsa ben sorumlu değilim deniyor, bu arada satış sadece ilk 2 3 gün fake satışlar yani gerçek ama kendileri alıyor 2 3 bin tl önünüze atıyorlar. reklamcının hiç bir iletişim ağı numarası yok çünkü gizemli ve bu işin piri çok ciddi şirketlerle çalıştığı için anonim takılıyor ifşa olması kariyerine zarar verirmiş.

ya bu reklam bütçesini arttıralım bak 10 gün oldu yerimizde sayıyoruz satış yok dediğinizde, hocam ben yeni bir reklam paneli ayarlıyorum şimdi, ondan çıkalım tamam ama önden alıyorum ödemeyi aylık 20 bin versenizde o reklam açılmıyor. muhabbet öyle bir ustaca dönüyor ki saf olanın cebinde bir kuruş kalmayana kadar devam ediyor, en sonunda size bir teklif veriliyor hocam ben size reklam metodumu satayım ancak resmi sözleşme yaparım ifşa ederseniz dva açarım haklarımı alırım diye, bunu burada en az benim konuştuğum 2 3 kişiye yedirmişler tahminen en az 20 30 kişi bu havuzda tokatlandı aylarca psikolojisi eridi, birebir konuştuğum 2 kişiye şikayet aç dediğimde abi sadece kurtulmak istiyorum cevabını aldım yılmışlar.
reklam methodunu ben gördüm sadece yapılan şey, o gizli kimsenin bilmediği method şu; çerezlenmiş hesap alıyorsun vds den çıkıyorsun hepsi bu

uzatmadan geri kalanı anlatmayayım, siz vaz geçene kadar oyalama iflas ifadeleri, senin yüzünden reklam sistemimiz patladı vs gibi yıldırma politikaları ile sizi vazgeçirtme yöntemi kullanılıyorlar, şayet biraz dişli görürlerse sizi r10da konu açayım siteyi satayım paranı öyle ödeyeyim diye son umut veriyorlar, sonra tekrar konuyu açıp yeni kurbanlar seçiyorlar.

bu konuyu madem gördün şahit oldun neden yazıyorsun diyebilirsiniz, bu forumda beni tanıyan tanır, ancak nebileyim anlatmak istedim forumu kesinlikle zan altında brakmak değil niyetim zaten şikayet açılsa forum üstüne düşeni yapıyor herzaman.