Herkese merhabalar.
Tamamen eklentiyle yapılacak, ekstra özel back-end kodlaması gerektirmemesi gereken bir e-learning projem var. Bu proje eğitmenlerin videolu eğitim içerikleri satacağı bir web sitesi oluşturulacak. Öğretmenler 2 veya daha fazla farklı kategoride ve farklı alt kategorilerde eğitim videoları içeriği satacak (video altında ekstra yazılı açıklamalar da yer alacak). Ancak bu e-learning içeriklerine mümkünse siteye üye olmadan erişilebilmesi gerekiyor. Yani ziyaretçiler siteye girdikten sonra satın almak istediği içeriğin sayfasına girecek, ad soyad eposta adresi gibi bilgilerden sonra satın alacağı içeriğin ödemesini yapacak ve sonrasında eposta adresine satın aldığı içeriğe ulaşabileceği bağlantı yollanacak. Bu bağlantının bir şekilde kişiselleştirilmiş olması gerekiyor, yani başkasıyla bağlantıyı paylaştığında aynı içeriğe satın almadan ulaşamamalı (sistem birebir böyle olmak zorunda değil, sistemin mantığı bu doğrultuda olsa yeter).
Bu tarz bir e-learning sistemi için ne gibi eklentileri kullanabilirim? Daha önce böyle bir web sitesi kuran var mı acaba?
Tema olarak Avada Website Builder'ı kullanacağım tema konusunda sorun yok, şu anda tek ihtiyacım bahsettiğim mantıkta bir eğitim sistemini kurmama yardımcı olacak eklentileri tespit edebilmek.