v2.2 GÜNCELLEMESİ AKTİF! - 08 Nisan 2026 https://changelog.shentaweb.com/#olivin
Hosting Dünyam Yıllık WordPress hosting paketlerinde %25 indirim kuponu: SHENTA25
SİPARİŞ VERDİKTEN SONRA DİLEDİĞİNİZ ZAMAN DOMAİN LİSANSI YAPTIRABİLİRSİNİZ.
REFERANS YORUMLARIMIZIN BİR KISMI AŞAĞIDADIR.
TAMAMI İÇİN KONUMUZDAKİ YORUMLARI İNCELEYEBİLİRSİNİZ
2. Lisansımı aldım.
Gerçekten o kadar mükemmel ki sistem.
Farkındaysanız Tema demedim. Tamamen komplike ve her detayı düşünülmüş bir sistem.
Adsense denetleyici ayrı bir güzellik. Otomatik makale özelliği efsane.
Görünüm zaten kusursuz.
Ellerinize sağlık. Tekrar teşekkür ediyorum böyle güzel bir iş çıkarttığınız için.
Web sitesinden online olarak temayı satı aldım. Arkadaş faturada kesiyor yani kayıtlı kuyutlu her şey. Herhangi bir sorun olursa faturası oluyor. Ve tanıtımda kinin aynısı tema. Güzel bir tema herkese tavsiye ederim. En önemlisi de her ay gelişen bir tema...
Tema satın aldın. Gerçekten mükemmel bir tema indirim fırsatını kaçırmayın derim. Yardımları için teşekkürler çok ilgilendiler
Olivin WordPress temasını aldıktan sonra gerçekten doğru bir tercih yaptığımı anladım. Tema hem tasarım olarak çok modern hem de kullanımı oldukça kolay. Kurulum sırasında hiç zorlanmadım, ihtiyaç duyduğum her konuda destek aldım. En ufak sorumda bile hızlı dönüş yapıldı, bu da insanın içini rahatlatıyor.
Daha önce birçok tema denemiştim ama bu kadar sorunsuz, bu kadar kullanıcı dostu bir tema ile ilk defa karşılaştım diyebilirim. Gerek performansı gerekse SEO uyumluluğu ile beklentilerimin üzerinde çıktı. Destek konusunda gösterilen sabır ve ilgi için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Kısacası gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir deneyim oldu. İyi ki tercih etmişim.
Keyifle kullanıyorum. Sitede 2-3 tane eklenti var çünkü tema sayesinde daha fazlasına gerek yok. GPT-5 mini veya nano API desteği gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Geoit ile bu tema arasında kalmıştım, mobildeki performansı ve sayfa yerleşimi açısından bunu daha iyi buldum. İçerisinde birçok gömülü eklenti var henüz hepsini keşfetme fırsatım olmadı ama gayet iyi durdu. Hızlı ticaret ve geri dönüş için teşekkürler. Kurumsal paket aldım, diğer web sitelerimi de buna taşıyacağım.
başlangıç paket alındı. 3 farklı tema arasında günlerce artı ve eksileri listeleyerek karar verdim. Özelliklerden de ziyade tasarımı çok hoşuma gitti, her yönüyle ön plana çıkıyor. Gerçekten başarılı bir tema.
İndirimle birlikte enterprise paketini satın aldım. Tema gerçekten çok iyi düşünülmüş. İyi satışlar
Merhaba, ufak bir göz attım tema muazzam! Emeğinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim. Yakında yeni bir projeye başlayacağım tercih edeceğim tema kesinlikle siz olacaksınız inşallah. İyi satışlar.
1 adet satın alındı. Güzel tema bir çok özelliği sayesinde eklentileri kaldırdım. Destek kısmı da Süper WhatsApp üzerinden anında dönüş sağladılar sağolsunlar
Tema satın alındı. Merak ettiğim konularda çok sayıda soru sordum sabır ve anlayışla tüm sorularıma cevap verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba tema satın alındı, arkadaş cok ama çok ilgili sadece bu yuzden bile tavsiye edebilirim, tesekkurler
totalde 3 adet domain hakkı satın alındı, tema çok güzel arkadaşlar benim gibi projelerinize önem veriyorsanız işinizi çok kolaylaştırıyor.
SEO açısından da çok etkili.
Kolaylıklar dilerim
Sipariş No: ****
An itibari ile web sitenizden bir sipariş oluşturdum. Tema muazzam şekilde hoşuma gitti. Eğer işlevsel olarak da ilerleyen süreçte memnun kalırsam devamı gelecek. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Tema uzun süredir hedefimdeydi projeye başlamayı bekliyordum. Gerçekten istediğim gibi bir tema. Şık, sade, hafif, geniş özelleştirme seçenekleri ile daha şimdiden hoşuma gitti.
Bileşenleri biraz daha artırabilirsek güzel olur. Bu hali bile yeterli ama insanoğlu işte istedikçe istiyor
Emeğinize sağlık.
Selamlar, bugün satım alımı gerçekleştirip siteme entegre ettim. Çok hoşuma gitti. Eklentiler ve kullanışı kolay olması beni cezbetti. Fakat ben siteyi ingilizce olarak kullanmak istiyorum. Dil değiştirme seçeneğini bulamadım.
Tema alındı çok ilgili kaliteli bir arkadaş kendisine yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Temaya gelince Mükemmel ötesinde harika bir şey
projem için tema arayışında idim hazır indirimde sonlanmadan satın alımı yaptım böyle bir tema yaptığınız için teşekkürler
Emeğinize sağlık Hocam genelde türk temalarını beğenmem çünkü çok sıkıntı oluyor ama inceledim hız analizi yaptım gerçekten süper bir tema olmuş yani ilk defa aha bu temayı alabilirim ben diyorum

Fakat teknoloji ve sağlık demoları eklenirse kesinlikle beni etiketleyin alırım
1 Adet Satın Alınmıştır. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.
Profesyonel paket aldım hocam inşallah güzel hit yakalarız bu tema ile
Temanın ilk gününden son gününe kadar beraberdim. Gerçekten çok kaliteli bir tema oldu. Alacak kişiler asla pişman olmayacaklar. Her ince ayrıntısı düşünülerek yapılmış bir tema. Ayrıca geliştirmelerle gelecek şeylerde çok iyi olacak 10 lu paket alanlar büyük avantaj sağlar. İlerde fiyatını arttıracağını düşünüyorum.
1 adet başlangıç paketi alınmıştır
teknologi.com.tr

hayırlı olsun
1 adet satın alındı teşekkürler elinize sağlık.
Açıkcası öncesinde forumda satılan türk xxx temasıyla başlamıştım yani aşırı derece kötüydü ondan sonra publisher kullandım fakat sizin temanızıda denemek istedim çünkü sitem birtürlü indeks almıyor, fakat şu ana kadar gayet güzel gidiyor paneli olsun widgetlar olsun çok emek verilmiş bir iş belli oluyor. Ellerinize sağlık şu anda gayet memnunum.
İlk lisansımızı aldık. Ama sanırım profesyonel paketi tekrar sipariş edecek gibiyim.
Herşey çok güzel ve detaylı düşünülmüş.
Ellerinize sağlık.
Kendi blog siteme bu yazılımı aldım gerçekten uzun zaman sonra göze hitap eden yormayan harika bi tema. Teşekkür ederiz.
Sipariş verildi. Özellikle mobil tasarımı çok güzel olmuş. Hayırlı olsun.
Tek site lisansı alındı. Memnun kalırsam alıma devam edeceğim.
Kupon kodu bitmeden kaçırmayın derim. Tema oldukça albenili.
blog sitem için tema ararken güncel olan bu temaya denk geldim, gayet hos güzel duruyor hizmet için tesekkürler iyi çalısmalar ��
2 ayrı web sitem için satın aldım, tema ve temanın premium özelliklerinin yanı sıra destek ve ilgi alaka harika

Çok teşekkürler.
Firmadan Wordpress Olivin Teması satın aldım. Gayet ilgililer. Teşekkür ederim. +++
Çıktığı gibi sipariş verdim

teşekkür ederim. gerçekten gayet hızlı güzel ve profesyonel temaları mevcut

hemen hemen hepsine sahibim
arkadaştan tema alındı teşekkürler kurdu hemen
Bir adet blog teması alındı. Daha önce de merkür teması almıştım. İşinde oldukça iyi bir arkadaş.
Bende 1 adet alım yaptım. Hobi amaçlı bir blog site kurmak istiyordum. Sonunda nasip oldu.
Dün alım yaptım 1 saat içerisinde kurulum dahil her şeyi ayarladı ve teslim etti. Teknik konuda da her türlü yardımcı oluyor. Teşekkür ederim.
[/CENTER]