adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peteklerin üst ve alt bölgeleri nasıl? elinizi vurunca sıcaklığı iyi mi?
kolidor çok uzun ve orada petek varmı?
kombinin suyu kaç barda
peteklere bağlantı çapraz üst alt mı yoksa altan altan mı?
ince boru mu?
sametemirze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ev eski mi? Yalıtımı var mı? Doğalgaz için en önemli şey evin korumalı olmasıdır. Altı, üstü, yan taraflarının boş veya dolu olması çok önemlidir. Ha bunlar böyleyse, peteklerin sıcak mı? İyi yakıyorsan da peteklerin ısınmıyorsa, bakımını yaptırdın mı kombinin? Yaptırdıysan petek temizliği yaptır yüzde 100 daha fazla verim alırsın. Ha petek temizliği de tamamsa diyecek bir şey yok başka çaresi de yok
Vallahi hocalarım yalıtım yok onu biliyorum
Yaşım 17 bende pek anlamıyorum ama özelden detaylı resim atabilirim

Project10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim evdede yalıtım montalama vs yok ama ev ısınıyor geçen fatura 2.700 TL geldi sürekli 50 derecede tutuyorum kombiyi 40-55 arası gidip geliyor millette mantolama yalıtım vs varken 2500 tl geldi diyorlar bide dereceleri 40 45 arası diyorlar zaten petekler 40 derecede anca ısınıyor bu derecelerde nasıl ısınıyorlar hayret ediyorum
Kara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üst komşuyu ısındırıyorsun o yüzden hocam. üst komşu kombiyi açmadığında ev tam ısınmıyor. ve ev yalıtımı şart. kombilerin kirli suyu temizlenmeli kombi filitresi temizlenmeli.
Suyu sanırım daha önceden temizlemistiler diye biliyorum ama onu da soracagım evdekilere
kerem2657 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gecen ay 5027 TL geldi fatura ben artık hiç üçümüyorum. Ailecek arabistan çöllerindeki kızgın kumlarda gibi hissediyoruz kendimizi.

Geçen gün balkona cıktım sigara içeyim diye. Hanımda ev havalansın diye balkonun kapısını actı içerden bi soğuk geliyor dışarı dondum. Dedim hanıma kapıyı kapat içerden rüzgar esiyor.

Kombiyi 40a ayarladım Sagolsun cok anlayıslı 30-35 aralıgında seyrediyor.Petekler zaten buz gibi. Bakalım bu ay ne gelcek.
😃😃