Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgim var uyarı benimki bana koymaz millet bilinçlensin seninle veya herhangi biriyle sorunum yok saldırmaya gerek yok.
Bilgin var belli zaten, bana saldırıp sonra benim konuya yazan, benden hesap alacak birisine özelden hesap satmaya çalışıyorsun, senin hesap alıp satma yetkin bile yokken bunu yapıp birde burada beni karalamaya çalışıyorsun.
Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslanım sen kimsin, kimi karaladığını sanıyorsun? PM'de yazdıklarını dökerim buraya, bana 3 tane PM attın, rahatsız ettin, en son @DroidPeak; 'in konusuna yazdığımda da rahatsız ettin. Cevabını hak ettiğin dilde ve üslupta verince beni @DroidPeak; olmakla itham ettin, ona da cevabını verdim.

Moderatörler inceleyebilir, 2-3 hesap falan diye yine zan altında bırakıyorsun. Yüz yüze tanıdığım ve xxx.xxx TL ticaret yaptığım insanlar mevcut.

Bir daha bana PM atıp rahatsız etme ve spam yapma, senden hesap almıyorum, almam çoluk çocukla uğraşamam. Bir daha rahatsız edersen hakkında şikayet konusu açarım.

Hadi iyi geceler.
Amacı anlaşıldı zaten buradan ne yapmak istediğini 😄 böyle insanlarla uğraşmaktan yoruldum artık.
TulinPinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Off offf Adam 1 aylık üye Sıfır ticaret Kim olduğu bile belli değil Gelmiş "ona güvenmeyin, buna inanmayın" Sen kimsin ki millet sana inansın Forumdaki varlığın ne

Daha forum kurallarından haberi yok. Birazdan uyarı banı yiyeceksin. Bu kafayla banın kalıcı da olur.

Sana tavsiyem bu forumun kültürünü öğren. Yoksa üye açıklamanda "foruma uygun olmayan üye" yazar.

Anladık hesap ticareti yapıyorsun. Ki bu forumda Kurumsal ya da Kurumsal Plus üye olmadan kimseye hesap satamazsın. Bu zaten ban sebebi. @Lawliet;'in ilgili mesajları raporlamasına bakar ban yemen.

Ha diyorsan ki "ben ekmeğimi kazanmak istiyorum forumda, bana bir yol gösterin" herkes seve seve yardımcı olur. Ama tarzın çok yanlış. Bilgin olsun.
Öyle olmaz illa bir katakulli yapacak bunlar, bunlara böyle ticaret yakışıyor, baktın ticaret yapamıyorsun, birisine çamur at millet seni görsün öyle ticaret yap.
Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz hepimiz aynı kişiyiz Tülin abla Droid, sen, ben

Arkadaşın attığı eski mesajları silmiştim, bu akşamki yazışma duruyor istenirse reportlarım. Önce 40K'ya alma benden al diye yazdı, tersleyince de böyle bir suçlamayla geldi, onlar duruyor ilgilenecek moderatöre iletebilirim. Ardından bu konuyu açmış zaten.

Yav çoluk çocukla uğraşamam pfff.
İşte en çok buna ayar oldum ben, bunu kanıtlamasını istiyorum.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bu konuda yazan sinirli 3 hesap kontrol edin hep birbirine destek veren saniyesi saniyesine hesaplar konularınada bakabilirsiniz gerisini size bırakıyorum herşey ortada dikkat edin.
Senin yazmana gerek yok ben @Serhat; a bizzat kendim yazdım ben ve bahsedilen diğer hesaplar multiyse anında banla dedim, sinirli 3 hesap dediğin kişiyi zan altında bırakıp, bunlar sinirli diyorsun, elinde kanıtın varsa multi üyelik şikayet başlığı kısmına konu aç kardeşim, ben forumda kimleri o şekilde buldum banlattım sayısını unuttum artık, sende banlattığım kişilerden birisin, yakında seni de yakalarım 🤨