Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bu konuda yazan sinirli 3 hesap kontrol edin hep birbirine destek veren saniyesi saniyesine hesaplar konularınada bakabilirsiniz gerisini size bırakıyorum herşey ortada dikkat edin.
Yahu bu forumda üçümüzü de ayrı ayrı tanıyor insanlar Bak benim adım soyadım gerçek, geçmiş konularıma bakarsan bir Youtube kanalım var yüzüm görünüyor @DroidPeak; gerçek. Adamın onlarca ticareti var. @Lawliet;'i forumda tanıması gereken herkes tanıyor Neyin peşindesin bir anlasam

Elbette biri saçma bir ithamda bulununca doğrusunu yazacağız. Forum burası. Konunda satış konusu değil.

Bu arada kim bana multi dedi ise multiden bannlandı Umarım sen de öyle değilsindir

Dostum bak amacın bu forumdan para kazanmaksa ki çok normal olabilir hepimizin amacı öyle, neticede ticaret forumu burası, sana yol gösterelim. Ama öyle satış konularını baltalayıp da millete özelden "elimde hesap var, benden al" demekle ancak bannlanırsın Yanlış yoldasın yanlış Sen milletin yanlışını düzeltiyorsun ya kendince, önce kendi yanlışını düzelt.