Point adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl işyerlerinde çalıştınız bilemiyorum, sizin dediğiniz binlerce iş sahibini bi banada gösterin ortadoğudan kaçak adam getirenleri, bende öğreneyim neredelermiş. Sanayide mültecileri diyorsanız onu buyurun iktidara sorun, bu adamları buraya getirenlere sorun. Günümüz Türkiye'sinde yaşıyorum. Her iş yerini aynı değerlendirmeyle olmaz bu iş. 3 yıldır izin kullanmamış mı kullandırılmamışmı. Zamanında niye ses çıkarılmamış. Öküz öldü ortaklık bozuldu olmaz. işten çıkıyorum takılsınlar kafasına göre denirse karşı tarafta ona göre davranır. İşten çıkıyor zaten keyfime göre denir. Mesai dışında çalıştırıldıysa mesai istenir, verilmiyorsa çalışmaz ona göre bilgisi verilir, işine geliyorsa çalışılır gelmiyorsa çalışılmaz. Bu işine geliyorsa tarafı 3 yıl sürmez.
Para ödememe mevzusu garip gelebilir başına gelmiş veya gelmemiştir. Arabulucu ile 30 günde çözülür, faizi ile.
Garip gelen başka bir durumun varsa yaz cevaplandırayım.

Önerim düzgünce ayrılınması, gaza gelmesin. Forumdan atıp tutmak kolaydır, bekara karı boşamakta kolaydır. İyi geceler
Üstat 3 yıldır yaptığım işleri benim müdürüm de mantıken bilmeli ama hep yapan var diye öğrenmek ve iş yükümü hafifletmek istemedi istifa verince mi işleri öğrenmek aklına geldi? ayrıca ben birebir eğitimi müdüre zaten dilekçe sonrası vermeye başladım bana tutmuş tüm süreçlerin ekran kaydı al diyor. Kendi işlerimi hızlandırmak için Formüllediğim, makroladığım onlarca excell var mesela bu excelleri de bırakmak istemiyorum açıkcası...