ZenoHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimliginize bakar tcnizi not alir imzanizi alir kimlik fotonuzu almaz yanlış bilgi sakın vermeyin
Emin0307 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru hocam sisteme yüklüyor
Adrosca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha yeni paytr başvurusu yaptım. Benim kimliğimin fotoğrafını çektiler. Bazen NFC özelliği olmadığından bu gibi işlere girişiyorlar. Ama bence yanlış bir işlem
gurmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kartı falansa alıyor
brturkiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekmez
greyder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neredeyse haftada 3-4 kargo alıyorum, en fazla sordukları kargo şirketinden gelen teslim doğrulama kodu, telefona gelen kod dışında doğrulama yöntemleri yok

kimlik fotokopisi ile, en iyi ihtimalle açık hat alırlar, birlikte çalıştığım arkadaşımın telefon hattı üzerinden kimlikle teslim edilmiş gibi görünen iphone cihaz alındı, bayiye gidiyorsun, kimliği görüp verdim aha bu da fotokopisi diyor
mahkemeye gitti, mahkeme cihazın alanın. arkadaşın kendisi olmadığını ispat edemediği için sonuca ulaşamadı
sonuç olarak başkasının kullandığın iphone un bedeli 12 taksitle arkadaşım tarafından ödendi
SavixieN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir prosedür yok. Banka kartı için geldiklerinde ya T.C. sordular, söyledim ya da kimliği istediler ve T.C. yazıp işlemi tamamladılar. Fotoğraf isteme veya gönderme gibi bir prosedürle hiç karşılaşmadım. Bu tarz işlemler Papara gibi dijital bankalarda işliyor. Mail yoluyla istiyorlar ama dilekçe ile PAPARA için olduğunu vs. zaten belirtiyorsunuz. Kuryeye buna izin vermeyeceğinizi ve teslim etmediğiniz taktirde şikayet edeceğinizi belirtin. En kötü kartı iade ederler ve tekrar başvuru sırasında direkt olarak banka şubesinden teslim alacağınızı belirtin. Bu şekilde daha sağlıklı olacaktır. En azından kuryelerin hukuk bilmeyen hareketinden başınız ağrımaz...
Hocalarım
İstenilen kimlik kargoyu vermek için değil
Gelen kargo sözleşme kargosu yani kağıt
İmzalamak için