Selam arkadaşlar, size bir sorum olacak, birsürü işle uğraşan kişiler nasıl bununla başa çıkıyor ?
Şuan instagramda 25 tane büyük sayfaya sahibim, 10 tanesine kendim içerik hazırlıyorum günlük. Bu baya bi vakit alıyor.
Bu sayfalara reklam arama, reklam için yazanlarla konuşma, reklamları paylaşma - içerik paylaşma vs vs çok vakit alıyor.
Ayriyeten yeni bir şirket kuruyorum influencer marketing adına onun yazılımı vs ile uğraşıyorum.
Ve İnstagramda hesap büyütme vs eğitimi hazırlamakla da uğraşıyorum baya bi talep var benden almak için.
Ekstra 10 tane mobil oyun satın aldım onların reklamını kendi oyun sayfalarımda vs yapmayı düşünüyorum.
Ekstra olarak bir butik ve epin sitesi açma hazırlığındayım.
Kısacası bu kadar işin altından tek başıma kalkamıyorum, çalışan al deseniz istediğim kalitede yapabilen biri yok, olursa da çok absürt paralar istiyor.
Kimsenin disiplini olmadığı için sayfalara bakacak biri vs işlerimi hafifletecek biri alamıyorum. 2 gün yapıp bırakıyor veya hakkını veremiyolar.
Sizin tavsiyeniz nedir, bu kadar çok işle nasıl başa çıkabilirim, elimdeki işleri azaltmalı mıyım vs.. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Gerçekten kafayı yedim, yetişemiyorum