Hocam durumun gerekliliğinin ne yönde olacağını bende tahmin edemezdim. Yaptığım işin piyasası 2 ila 3 4 5 . Ayrıca avlanmış derken hocam ben para iadesi yapmadım hangi konuda avlamış. Hem ticarette bu tarz avlanmaya çıkan insanlar sebebiyle bu piyasaya maruz kalınıyor.
Haklı haksız hukuki yönden size göre yorum yapmanızı beklerim.
Hangi konuda avlamış seni paraya ihtiyacının olduğunu anlamış 6 liralık işi 2 ye hallettirmek istemiş. 2 tarafa da sanada ona da forumda 3 kuruşa iş yapanlara da güzel ders olsun. O bir daha ucuza iş yapılmayacağını anlayacak sende fiyat neyse hakkını isteyip diğer bu işi yapanların işini baltalamamış olacaksın. Ben 2000 tl ye hesap satıyorum 20 yaşındaki biri benim sattığım ürünün adıyla ürün satıyor ben 2000 isterken o 300 e satıyor. Tabi kendini akıllı zanneden müşteri tipleri gidip 300lükten alıyor sonra ne oluyor dersin ? dönüp dolaşıp 2000 tl verip gelip benden hesap alıyor. 300-300 herkesten tokat yiyor.
Şimdi sen zaten işini gercekten kaliteli ve iyi yapsan zaten 6 binden 2 bine düşmezsin sende kötü iş yaptığını biliyorsun, sizin gibi genç kardeşlerime tavsiyem önce yaptığınız işi iyice öğrenin ve hakkı neyse onu isteyin eğilip bükülmeyin net olun birileri gelip 3 kuruşuyla sizi elinde oynatmasın. Kazanmayın bekleyin eğer dik durursanız o müşteriler size dönüp dolaşıp gelecek zaten. Simdi o sana 2 bin veren eleman duracak mı sanıyorsun gidip başkasına iş yaptırmayı deneyecek yine 3 kuruşun peşine düşerse yine 3ün1ini alacak pardon afedersiniz ama durum böyle. Taaki ne zaman işini kaliteli ve doğru fiyata yapan varsa onu bulana kadar.