Sezgiatolye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk olarak başarılarınızın devamını diliyorum hocam umarım daha iyi seviyeye kanalınız gelir. Shorts kanallar hep ben abone kasmak için birebir olarak görünüyor cünkü kazanc konusunda çok vasat bakıyorsun milyonlar izleniyor verdigi rakam cok komik kalıyor bilemiyorum belki ilerde youtube shorts gelirlerinde belkide bir strateji geliştirerek gelir paylarını arttırabilir bol kazanclar.
teşekkür ederim hocam, İngilizce hariç diğer dillerde verdiği gelir için size katılıyorum , Hızlı tüketim içerik için diğer platformlar ile rekabeti açısından yenilik ve gelir arttırımı yapmak zorunda bu yıl sonunda gelir arttırımı yönünde beklentim var , en yakın tarihte yaptığı 15 eylül 3 dk shorts güncellemesi izleyici tarafından o kadar olumlu bir geri bildirim almadığı için beklentim dahada kuvvetleniyor

Shorts kanallarını genelde abone kasmak için kullanılıyor evet ama kasılan abone sadece shorts için sonuç vermekte, nitekim shorts kanallarını daha fazla gelir için yatay videoya çeviriyorlar fakat her iki kitle tamamen farklı olmakla birlikte eğer yüzsüz bir kanal ise genelde olumsuz dönüş alıyorlar