2019 q7 kullanıcısıyım 2.0 TFSI 4x4 Quattro modeli.
Audi öncelikle BMW gibi nazik değil Mercedes gibi de sert bir araç değil, tam orta şekerli ama aralarında bence en performanslısı, konfor olarak Mercedes 1 Audi 2 BMW 3. 7 kişilik olmasına rağmen bendeki 280'i görebiliyor sağlam yolda. Öncelikle aracınıza iyi bakan birisi değilseniz Audi tavsiye etmem, yani bakımlarını vs. aksatmamanız gerekiyor. 1-2 ay aksatırsanız fazla elektronik aksam olduğundan diğer yerlere sıçratıyor sorun varmış gibi ama yok. KM audide herkes 500 bine kadar rahatça bin der ama 200 bin civarlarında biraz işi cıvıtmaya başlar. Ayrıca kendini hiç teknoloji olarak geliştiremiyor. Yeni modelleri de eski modelleri de aynı şeyi sunuyor. Carplay bile yok benim araçta düşünün

Yaş kaç bilmiyorum ama sıfır araç alımına yoğunlaşsanız nasıl olur? Tabi biraz şekil önemli diyorsanız Audi güzel seçenek, yaşınız 30 civarlarıysa hoş olur. Alın ya da almayını söyleyemeyiz sonuçta araba var, araba var. Expertizini güzelce yaptırırsanız bir problem de yoksa alın A4 civarları, benim aracın misal piyasası pek yok satışta zorlanıyorum..