Merhaba arkadaşlar,
YouTube kanalım için para kazanma başvurusunda bulundum ancak "Reused Content" (Yeniden Kullanılan İçerik) nedeniyle reddedildi. Daha önce farklı taktikler deneyerek birkaç kez başvurdum fakat sonuç değişmedi.
Kanalımın içeriği hakkında:
  • Kanalımda şu tür videolar var: genellikle çimen show ve konuşanlar editleri:

• Videolarımın çoğunu yapay zeka ile düzenleyip altyazılar ekliyorum.
  • Videolarımın % kaçı özgün içerik, % kaçı farklı kaynaklardan alınmış (ve nasıl değiştirildiği) konusunda biraz kararsızım.
Sorularım:
  1. Reused Content sorununu kesin olarak nasıl çözebilirim? Özgünlük seviyesini artırmak için hangi adımları izlemeliyim?
  2. Daha önce bu sorunu yaşayıp çözenler var mı? Hangi yöntemleri kullandınız?
  3. Bazı içerikleri kaldırıp kanalımı temizleyerek tekrar başvurmak mantıklı mı, yoksa baştan yeni bir kanal açmak mı daha iyi olur?
  4. YouTube’un "significant original commentary" ve "substantive modifications" kriterlerini karşıladığımı nasıl kanıtlayabilirim?
  5. Video seslendirmesi ya da yüz göstermeden içerik üretiyorsam, algoritmanın bunu özgün içerik olarak algılaması için ne yapmam gerekir?
Aynı durumu yaşayan veya tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler! 😊