Selamlar dostlar, hayırlı günleriniz olsun.

Ürün sağlayıcımın xml linki 2 3 aydır, sürekli geliştirme aşamasında full problemli. 1.071 ürünü çeşitli eklentiler ile çektim. açıklama kısmını kullandığım eklenti düzgün çekmiyor. hoş, tedarikçimin ürün açıklamalarıda çok sağlıklı değil. aynı isimde ürünlerin çok daha sağlam açıklamaları mevcut, zaten işi yapmak isteyenlere bildireyim her ürünü internette bulabiliyorsunuz. kaliteli açıklamalar istiyorum benzersizleştirme mevcutsa neden olmasın özellikle ölçüler çok önemli dostlar. isterseniz hem internetten hem tedarikçimden çekebilirsiniz. fotoğraflar yetersiz eğer aynı ürünün fotoğraflarını da çekebilecek olanınız varsa, (hepsi internette mevcut güncel ürünler rahat bulabilirsiniz.) ayrıca bazı ürünler yaklaşık 50-100 arası varyasyonsuz gelmiş bunların da ayarlanması lazım. ben el ile düzenlerim veya bot ile düzenlerim farkı benim için çokta önemli değil fakat, teklif verecek arkadaşlara 1.071 ürünümüz var, çekebiliyorsanız:

1-Fotoğraf çekimi dahil veya sadece fotoğraf çekimi için fiyat bilgisi:
2-Ürünü tedarikçiden direkt açıklama çekeceksiniz ? veya başka sitelerden daha iyi açıklamalar mı çekeceksiniz ? düzenlenecek mi açıklamalar SEO için ? ve fiyat bilgisi.
Fiyat tekliflerinizi beklemekteyim. Teşekkürler.