sirikcimahmut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar ben yarın için iş başvurusu yapacağım. Başvuru yapacağım meslek muhasebe bölümü yarın için iş başvuru formu dolduracağım.
Muhasebe bölümünde 2 sene deneyimim var. ""İyi derece bilgisayar kullanabiliyorum ,harici olarak pc tamiri , güvenlik kamera sistemleri kurulumu ve tamiri hakkında iyi derece bilgi sahibiyim. Bilmediğim bilgisayar programlarını kısa sürede öğrenebiliyorum.""
Yarın yapacağım başvuruda tırnak içinde bulunan özelliklerimi yazmam extra bir avantaj sağlar mı yoksa gereksiz mi olur sizce yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba bunlar tabi güzel bilgiler bilmekte güzel ama karşıdakini bu bilgilerin ne işe yarayacağını bilmesine gerek var
örneğin bilgisayar tamiri için şunu de önceki iş yerinde bilgisayarlarımız proramları çöküyordu ve tamir için çok ücret istiyorlardı bazı kısımlarıda ben yapardım Dikkat et bilgisayar biliyorum diye tüm işleri sana yıkmasınlar
sonra
chatgpt den güzel bir metin yazdır onu ezberle ve kendini anlat neler yapıyorsun hangi bilgi ne için var başarılarını ve şirkete olacak artılarını anlatırsan işi kaparsın inşallah