Bir kaç ay önce buradan birinden vds satın aldım. Bir süre kullandıktan sonra bir sabah tüm verilerimi kaybetmiş halde karşılandım. Diskin yandığını söylediler ve herhangi bir yedek alınmadığını belirttiler. Sitelerinde yedek alınmadığına dair bir ibare yoktu. Ve üslupları çok kalitesizdi. Verilerin kaybolması bana 3000$'a mal oldu. Şikayet konusu açtım ve haklı bulundum. R10 yönetimi vds için ödediğim 1200tl'den kullandığım gün sayısını çıkararak iade yapılmasına karar verdi. Binlerce dolar zararın karşılığında 947tl iade aldım. Buraya kadar yönetim kararına saygım var. Uğraşmamak istememiş olabilirler, zorunda da değiller.

Haklı bulunduğum şikayet konusunun ardından, aldığım firmaya yaşadığım durumu izah ederek -trade attım. ( + ve - tradelerin manası yaşadığımız olumlu veya olumsuz tecrübeleri aktarmak değil miydi? ) Bir süre sonra kontrol ettiğimde firma trade'i sildirmişti. Tekrar attım, tekrar sildirdi. Şimdi bu adam bana 947₺ iade yaptığı için buradan insanları mağdur etmeye devam edebilir. Benim yaşadığım olumsuz tecrübe bu firmanın profilinden tam olarak ne sebeple siliniyor?
Mantıklı bir açıklaması olan varsa dinlemek istiyorum, konu sadece merak amaçlı açılmıştır.

Herkese iyi forumlar.