Dün gece pm üzerinden bir mesaj aldım eskiden iş yaptığımız ve sorun yaşadığımız bir firma için bana sorun yaşayan başka birisi bilgi almak için yazdı. tahminimce negatif tradeim üzerinden ulaştı diye düşünüyorum ve yeni gördüm bana soru sorup olayı anlatmamı istemiş mesajına dönüş yaptım sorusunu cevaplayıp negatif trade de olayı detaylıca anlatmıştım ordan okuyabilirsiniz eğer anlamaz iseniz tekrardan anlatırım dedim(mesajları koydum uslübum belki sert olmuş olabilir fakat karşı tarafa karşı hiçbir düşüncem yok) sonrasında ise olayı yazmaya başladım çünkü zaten mantıken ordan okuyup gelmiştir ondan yazmıştır anlasa yazmazdı diye düşündüm ve işlerimin arasında yazmaya başladım tam o sırada uzun uzun yazıyordum belkide 1 telefon ekranımı dolduracak şekilde yazı yazmıştım ve cevabınız bi garip zaten sormadım sayın vb. birşeyler yazmış arkadaş bende burada açıkladığım gibi açıklarken bi baktım mesaj gitmiyor wpden ulaşayım diye profiline girmeye çalışıyorum giremiyorum çünkü engel yedim. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım ki forumda bu arkadaş gibi çok fazla kişi var daha öncede benzer olaylar yaşadım muhtemelen karşı tarafla sıkıntı yaşayıp sinirlendi ve sinirini benden çıkardı sanki ticarette sıkıntı çıkaran benim. Amaçları ne olduğunu gerçekten bilmiyorum ve muhtemelen benden fazlasıyla yaşca büyük birisi böyle bi davranış sergilemesi hoş değil diye düşünüyorum yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?