Youtube eğitimi satanlar beni vurduracak olsa da buna artık dayanamıyorum.

Youtube'de niş videolar nasıl yapılır serisine ek olarak bir video fikrim üzerine Instagram'da satılan 2 ayda şu kadar kazandık temasında satılan kursları aldım.

SİZ SAKIN ALMAYIN

Özellikle Instagram üzerinden "b**** kalbi" ya da "S*** Turalı" gibi isimler altında satılan kursları montajındaki acemiliklerden bile ne kadar kötü olduğunu anlayabilirsiniz ve bu kurslar 2 000 - 5 000 bandında satılan kurslar. İnsanların cebindeki iki üç kuruşa göz dikip ben eğitmenim diye takılan insanlardan uzak durun arkadaşlar.

Hizmet satanları tenzih ediyorum ki bildiğiniz üzere bende bu tarz bir hizmet pazarlıyorum. Bu size sunulan hizmetin karşılığı (Sizin için konu bulup daha önce denenmiş konulara içerik üretip sizin için paylaşarak hesabınızda para kazanmanızı sağlıyoruz.) ya da bu forumda da sıkça satılan içerisinde kurgu montaj gibi eğitimlerin olduğu eğitimler size yine bir şeyler katıyor.

Ancak Youtube eğitimi altında satılan yegane bilgiler şunlar;
  • Kendine bir niş bul (Niş konular diye Google üzerinden araştırma yapabilirsiniz, En kötü girin yabancı bir ülkenin trendlerine oradan bakın.)
  • Dikkat çekici bir başlık
  • Anahtar kelimeler içeren açıklama
  • Dikkat çekici bir kapak görseli
  • İstikrar ve paylaşım saati
Bu işi yapan arkadaşlarda bana hak verecektir Youtube bilgileri dışında verdiğiniz ekstra bilgilere tabii ki söz etmiyorum ancak eğitim adı altında bunlardan başka bir şey anlatılmıyor arkadaşlar. İki kuruş kazanmak için de *********** muamelesi görmeye gerek yok.