8 Aydır Togg kullanıyorum çok fazla bir problem çıkartmadı kullanıcıların bır kısmı arızalardan bahsettiği doğru %10'u şans %90'ı da kullanmayı bilmiyor diye yorumluyorum aracım standart menzil yani şehir içi maks.320km çok ekonomik ve memnunum özellikle bayramlarda seyranlarda bir çok marka elektrik Kw 1TL veya tamamen ücretsiz sunuyor aracım 55kw kapasiteli kısaca %0 - 100% için bu kampanyalarda 55 TL'ye doldurup kullanıma bağlı olarak ortalama 270km şehir içi yol yapıyorum.
Şehir dışına yılda 2-3 kezden fazla çıkıyorsanız kesinlikle uzun menzil tercih etmelisiniz onun dışında kısa menzil alabilirsiniz aracın bir takım yazılımsal eksikleri mevcut ancak yeni çıktığı için birden herşey mükemmel olacak diye bir durum yok bir tanıdığımın yeni model elektrikli bmw'si geçenlerde yolda kaldı araç birden elektriği vs kesmiş demek istediğim her araçta olabilir. Yanıyor vs gibi haberler çıktı fosil yakıtlı araçlar daha fazla yanıyor elektrikli araçlar yeni birde üzerinde togg yerli olduğu için bazı kesimler üzerine çok gidiyor bu yüzden en ufak şeyi koskoca bir balon yapabiliyorlar.
8 Ayda yaşadığım problem listesi;
1 kez sağ ön cam motoru bozuldu (1 saat içerisinde garantiden yaptılar teslim ettiler)
ortalama 2/3 ayda bir kez elektrik arıza uyarısı alıyorum onun içinde aracı tamamen kapatıp 10dk bekliyorum
farklı bir problemim yok kusur olarak teslim edilirken verdikleri lastik berbat sıfır lastik ancak kabak lastik gibi davranıyor birde bana göre aynalarının görüş açısı çok iyi olmadığını düşünüyorum biraz dar bir açısı var