yorum yapanların hiç biri togg sahibi değil sanırım, yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve toplamda 37.000 km yol yaptım kısa menzil diye tabir edilen standart menzil togg sahibiyim. Çok fazla şehir dışına çıkmıyorsanız ama şehir içi yakıt tasarumu konfor ve atiklik istiyorsanız kesinlikle togg alınır. Yukardaki bahsedilen sorunları yaşayanlar olmuş evet bende duydum ancak 7 aydır aracım 1 kere arıza yapmadı eski sürümde enerji sistemi arızası diye bir sorunumuz vardı ancak 1.4 güncellemesiyle aşırı azaldı 1.5 güncellemesiyle tamamen yok oldu diyebilirim. Antalya'da yaşıyorum nispeten sıcak bir şehir o yüzden menzil konusunda ben sorun yaşamıyorum şarj ağıda çok fazla var hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız ama soğuk ve şarj agının az olduğu şehirler hakkında yorum yapmayacağım. toplamda 8-9 şehir gezdim STANDART(KISA) MENZİL aracımla ve hiçbir şarj istasyonu sorunu yaşamadım gez uygulaması kötü navigasyon olarak ama bütün şarj istasyonlarını gösteriyor. Herhangi bir sorusu olan arkadaşa yardımcı olabilirim.