Merhabalar,
Bu sistemi satmak yerine melek yatırımcı veya sponsor bulabilirsiniz. Size teklif edilecek herhangi bir tutarın tatmin edeceğini düşünmüyorum. Zira sistemin en azından neye dayandığını da bilmiyoruz. Mesela gelir organikten mi geliyor yoksa sadece reklam mı? Ürün mü satıyorsunuz? Arbitraj mı yapıyorsunuz? Affiliate sistemi mi kurdunuz? Reklamla gelir elde ediliyorsa net kâr ne kadar? Gider kalemleri var mı?varsa ne kadar? Gelir tek mi kalemden mi geliyor? Mesela ayda 70k kazandırıyordur giderler 65k'dır

Bu tarz sektörlerin maalesef satışı da oldukça düşük miktarlara oluyor. Anlıyorum rakip istemiyorsunuz/projenizi bedelsiz halka açmak istemiyorsunuz ancak en azından üstü kapalı bazı verileri paylaşmazsanız öyle düşünüyorum ki kimse yardımcı olamayacak. Dediğiniz gibi önü açıksa bir melek yatırımcıyla hem istediğiniz projeye kaynak yaratabilir hem de mevcut projenizi geliştirebilirsiniz. Melek yatırımcıyı/sponsoru nasıl bulursunuz? Çoğu zaman kendileri geliyorlar ancak iletişim olmadıysa hedef kitlenize hitap eden sektörlerle iletişime geçebilirsiniz. Veri sunarsanız inanın teklifler sizi inanılmaz şaşırtabilir...
Başarılar dilerim: selamlar, sevgiler.