En Kaliteli Yazılımcı ⭐⭐⭐
merhaba, bu postta bilerek isim belirtmiyorum lütfen konuda bahsedilen davranışı sergileyen biri falan biliyorsanız ismini falan yazmayın, tartışma çıkmasın offtopic konusu bu.
Merhaba, bu akşam genel gezinirken farkettim. Millet yaptığının karmasını yaşayınca şikayet ediyor, ama kendisi aynı davranışı uyguluyor.
Bir ara hatırlar mısınız bilmem, birisi kan vericem demişti acil kan arayan birisine. Sonra cevap vermemişti görüldü falan atmıştı sanırım. Sonra bir açıklamasını da göremedik, neyse. Kan bulunmuştu o güzel haber konudan bağımsız. Mesela o kişi gidip bi müşteri beni bekletti görüldü attı diyebiliyor. Bundan yakınabiliyor. Oysa kendisinin yaptığını görmüyor mu ki?
veya bu örnek gibi başkasının konusuna baltalayıcı yorum yapan kişi sonrasında gelip konuma şöyle şöyle yazarak satışlarımı zedeliyorlar diyebiliyor.
Veya başka bir konudan gidersek bir yazılımcı bir işi yapmıyor sürekli oyalıyor, ama kendisi bir ürün alırken 2 dakika bekletilince şikayet ediyor.
bu ve bunun türevleri, size de çok komik gelmiyor mu? İnsan kendi karmasını yaşayınca şikayet ediyor ama kendisi o hareketi yapmaktan hiç çekinmiyor.. ironik.