raSearch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sorunu anasayfada üst üst menü altına Slider manşet ekleyerek çözmeyi planıyorum.

Uyarınız için teşekkürler hocam.

Kur'an-ı Kerim'i anlayarak okuyun demişsiniz.. Biz zaten tam olarak bunu yapıyoruz

Meselâ aşağıdaki Ayet, Mehdi Aleyhisselam içindir. Bunu hiçbir hocadan duyamazsınız.

Ayette günahkar olan bir Resul'den bahsedilir. Resuller günahkar olabilir ama Nebi'ler yani Peygamberler olamaz.

Mehdi (a.s.) Peygamber değildir, Resuldür.

Mehdi Aleyhisselam günah işlemektedir.

Buyurun okuyun:

Bismillahirrahmanirrahim...

"Rasûlüm! Gerçekten biz sana, ardı ardına gelecek nice fetihlerin öncüsü ve müjdecisi olacak apaçık bir fetih ihsân ettik. Böylece Allah senin geçmiş ve gelecek tüm günahlarını bağışlayacak, üzerindeki nimetini tamamlayacak ve seni dosdoğru bir yola eriştirecektir. Şanlı, şerefli bir zaferle sana yardım edecektir."

Sadakallahul Azim...

- Fetih Sûresi / 1.-2.-3. Ayet Meali
Ben ne diyorum sen ne diyorsun... Tevrat'da, İncilde yazıyor Kuran'da yok diyorum halen ısrar ediyorsun.

Bu tarikatçılarda şöyle gizem havası yokmu

Alıntı
Hiç bir hocadan duyamazsın
Doğru adam gibi hiç bir hoca söylemez bunu ama harun yahya lakabı ile yazan Adnan Oktar söyler. Aha burada

Bu tarikatçı, cemaatçilerde var bu hava... gizem... bilinmezlik.... mistik.... eski kelimeler.... sen anlamazsın..... ben anlarım havası... şeyh lazım... başka resullar lazım... senden olmaz... Allah Atatürk'den bin kere razı olsun.... Bunlar (tarikatçılar) eskiden böyle değildi son 200-300 yıldır çok bozdular.

Baktılar bu işte para var... tesla, mercedes, audiler gırla bu piyasaya girdiler... Ama ilim, irfan için değil. Para için.

Müritleri ekmek/soğan bunlarda arabalar, evler, arsalar, dolarlar... hey anam hey....

Bu yüzden bu batıl inançlar ile mücadele etmek lazım. @nslhnkr; adam naif bir şekilde 3-4 sayfa açıklamış bunlar adamı dinsizlikle suçlayacak neredeyse...

İşte TAMDA BU NEDENLE bunlar ile naif bir şekilde mücadele edilmez.

- Hz.Muhammed tebliğini yapamadı mı? Hz.Muhammed'den sonra bir resule ihtiyaç duyulup mehdi diye biri geliyor.
- Kur'an eksik mi? Tevrat'da incil 'de yazıpda kuran'da açık-açık böyle birşey yazmıyor.
- Kur'an apaçık olarak indirilmedi mi?
- Mehdi diye biri gelecek peygamber değil ama .... Hz.İsa (mesih) arkasında namaz kılacak... Yani peygamber peygamber olmayan birinin arkasındamı namaz kılacak? (Şimdi ebubekir olayını söyler çarptırıpda neyse millet anladı demek istediğimi Hz.İsa neye kıldırmıyor namazı o zaman?)
- Hz.Muhammed son peygamber değil mi? Hz.İsa tekrar dünyaya gelirse kıyamet kopmadan o zaman ayetleri inkar etmiş olmuyormusun?
- Hadislerde deve sidiğide için diyor? İçiyormusun?