İtiraz onaylandı ise benzerlik vardır. Türkçe bir marka ismini ingilizceye çevirerek alamazsınız zaten. Ayrıştırıcı nitelik lazım.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği şey farklı o da var ama o ihtimali de düşünmelisiniz.
Adamlar sadece 500₺ ödeyip saçma sapan alakasız marka isimleri ile itiraz ediyorlar, İtirazlarının onaylanmayacağını biliyorlar fakat kendi yaptıkları itirazdan hemen sonra size ulaşıp markanızın itiraz yediğini gördük dilerseniz profesyonel hizmet verelim ilk başvuru 3 bin₺ eğer itiraza itirazımız kabul görür ise 10 bin daha vereceksin diyorlar 9500 cepte.
Rakamlar temsilidir.
Kısacası bu işte şark kurnazlığı yapan bir sürü firma var. Nereden biliyorum? 1 markama 3 defa itiraz geldi peşpeşe sonra bana ulaştılar ve geri çevirdim kendilerini. Ben itiraz gelen markayı anında gözden çıkarıyorum tescil olmayacak gözüyle bakıyorum zaten. 5 kuruş para yedirmem kimseye.
Arkadaş haklı yani. TPE tarafından itiraz kabul görmüşse bu noktada yapılabilecek bir şey yok. Ama kabul görmemişse umudunuzu da çok yitirmeyin sonucu bekleyin itiraza itiraz edip para ödemeyin boşa derim. Zaten TPE bu durumu değerlendiriyor detaylıca inceliyorlar. Ya da itiraza itiraz edip haklı bulunacağınızı düşünüyorsanız ve destekler nitelikte iyi bir dosya hazırlarsanız neden olmasın? Çok bir para değil hani 500₺ idi en son.
Benim 3 tane itiraz gelen markam tescil edildi sorunsuz tüm itirazları ret etti kabul etmedi TPE.