DevilMorgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altyapınızdan biraz bahseder misiniz? hizmet sağladığınız ürünler nelerdir? VDS,hosting Cloud, Co-location vs. verimerkezi olarak nereyi kullanıyorsunuz, 7/24 destek sağlıyormusunuz ortalama destek taleplerine dönüş süreniz nedir?
VDS Sanal Sunucu, Hosting/Reseller/Paylaşımsız Reseller/Barındırma/Yazılım kanallarında hizmet veriyoruz; VDS Sanal sunucularında 2699v4/Platinum işlemciler kullanmaktayız, Reseller Hosting; Platinum işlemciler kullanmaktayız maalesef 7/24 destek sağlayamıyoruz 3 kişiyiz 1 kişi pazarlama 1 kişi pazar takibi 1 kişide hataları gidermeye çalışıyor

WALLED adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mail spam sorununu nasıl çözdünüz bende mail baby kullanıyorum ama sırf şu mail işini çözemedim diye hosting firmami büyütmedim
Pm atın kontrol edelim hocam, Ezbere konuşamam

lolembi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şikayet konusu açılmasından neden korkuyorsunuz, sürekli illegal birşey mi dönüyor? Moderatörler gayet adaletliler, yani sizin bir suçunuz yoksa durduk yere banlamazlar. Özelden iletirseniz bakmak isterim. Sunucu arayışındayım.
Şuan tıkırında bir iş yapmaktayım, 1 ay içerisinde max 5dk kesintiler oluşabiliyor network anlık gidip gelmeler ve r10 bu konuda çok şikayet var, Yada destek taleplerine geç dönüş yapılıyor diye kötü yorumlar görmek istemiyorum hocam o sebepten r10 kaçınmaktayım zamanı gelince r10 ve diğer webmaster gruplarına gireceğiz ama zaman...