Bir süredir yapay zeka ile YouTube Shorts'a içerik üretmeyi düşünüyordum en sonunda denedim

)
1. Gün
Eski kullandığım mail üzerinden kanal oluşturdum , logo ve açıklamaları hazırladım ve aynı günün akşamı ilk videosunu yükledim . 19 izlendi 0 beğeni aldı
2.Gün
2. videoyu paylaştım bu sefer 7 izlendi 0 beğeni aldı , içerik pek tepki almadı belki ilk kanal için normaldir dedim fakat sonradan içeriği değiştirme kararı aldım .
3.Gün
Farklı bir içerik oluşturdum ve 3. video için 24 saate yaklaşırken sonuçlar böyleydi ;
4.Gün
Bu içerikten tepkime alınca bundan devam ettim , her ne kadar küçük sayılar olsa da insan mutlu oluyor

) ve 4.günün videosunu yükledikten bir kaç saat sonrası ;
5.Gün
2 Video attım birini gece birini öğlen , attığım videolar şuna için günde 800-100 arası izleniyor , ilk attığım video 3k olmak üzere . Şuan için hızlı ivmelenmiyor ama hiç izlenme almamaktan iyidir
2. Kanalımı açtım , ilk videosunu yükledim şuan için onunda durumu böyle ;
11. Gün 1. kanalı tamamen saldım ,izlenme ve geri dönüş olarak erken davranmış olabilirim ama fazla ilerleme kaydetmenin zor olduğunu düşündüm .
2. kanala odaklandım ,
artık yapay zeka kullanmıyorum tamamen kendi içeriğimi üretiyorum (animasyon) toplam 4 video attım , alta 2. kanalın 5 günlük güncel verilerini ekliyorum .
07.03.2025 güncellemeanimasyon içeriği ürettiğim kanal ile devam ediyorum , kanala ilk videoyu atalı yaklaşık 1 ay olmak üzere paylaştığım bir kaç video 15k oldu (15k olduğunda izlenmeleri bıçak gibi kesiliyor nedenini anlamadım ama hepsi 15k da kaldı)
en az 2 günde 1 shorts içerik paylaşıyorum bazen her gün paylaşıyorum . şuan için veriler aşağıdaki gibi merak edenler için
içerikleri blender ile üretiyorum , capcut ile montajlandı . İngilizce kelimeler kullanıldı. İlerleyen zamanlarda pozitif ilerleme kaydedersem konuyu güncellerim . Tecrübelerini paylaşmak isteyen bir şeyler eklemek isteyen dostlarım varsa seve seve dinlerim.