GeikMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konu büyük ihtimalle silinecek biliyorum ama bu konuyu açmazsamda kendimi kanıtlama fırsatı bulamıyorum ticaretim zedeleniyor

Profilimde 2 adet haksız yere aldığım ticaret puanı mevcut @roysz adlı arkadaşın R10 hesabı çalınmış çalan kişi forumda 2 3 kişiyi madur etmiş banada adwords hesabı satmak istedi bende şüphelenip almadım dolandıramayınca - ticaret puanı attı Diğer arkadaşta haksız yere bastıra bastıra söylememe rağmen adwords hesabını aldıktan sonra kendi hatası yüzünden hesabı askıya aldırdı ve suçu bende buldu profilmde - ticaretide görünce gaza gelip trade attı büyük ihtimalle.

Bu tradeleri raporladım ama 48 içerisinde dönüş yapılıyormuş dönüş yapıldığı zamanda benden kanıt istediler bende kanıtlı bir şekilde tekrar gönderdim

Demek istediğim şu ki 2 gündür bu - ticaretler yüzünden belki XXX.XXX Değerinde ticaretim zedelendi Kurumsal Üyeyim ama hiç bir faydası yok insanları inandıramadım bu ticaretler silinene kadar inşallah bu konu silinmezde kendimi kanıtmalamam için bir fırsatım olur.

Burda kim suçlu hesabı çalıp milleti dolandıranmı yoksa hesabı çalınanmı yoksa bizim gibi mağdur olan insanlarmı?
Hazır konusunu görmüşken banada bir moderatör ulaşabilirmi bu konu hakkında bir bilgilendirme yapmam lazım dün yediğiniz negatif ile belki bir bağı olabilir belki bir katkım olur