Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasdik ücreti tamamen haksızca alınan bir bedeldir. Helal etmiyorum şahsen kusura bakmasın. Ben de yakında değiştireceğim. 1200 den 2000'e çıktık. Zaten toplasanız her ay 10 kesilen fatura 10 masraf faturası anca cıkıyor. Vergileri de kendım zaten oduyorum ınternetten. Muhasebecilerin alayı köşe oldu. benimki mercedesten inmez ama devamlı ağlıyor.
Haksız kim benden ücret alıyorsa bende etmiyorum. Sonuçta bildigim halde haraç gibi alıyorlar Hepsi demiyorum ama geneli ağlıyor ama dediğin gibi mercedesten aşağı inmiyor. En son benimki bu senenin başında trakyadan arazi bakmaya çıkmıştı ailesi ile
looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kağıt faturaları muhasebeciye göndermek zorunlu mu? Ekran görüntüsü olarak veya efatura gibi imkanı yok mu?
Konuya muhuhatap olan her ay kargo yapıyordum İstanbulda oldugu için. Yeni muhasebecim, her ay wahtsaptan gönder, yolun düşünce elden teslim edersin dedi. Orta düzey veya üst düzey şirket oslak mantıklı her ay elden alması ama basit sıradan ufak işletme oldugumuz için çekip göndermek en mantıklısı.