Ben bir üniversite öğrencisiyim ve şu an okula başlamadan önce maddi anlamda zorluk yaşıyorum. Bu yüzden acil olarak iş arıyorum. Elimde bir şeyler olsun, kendimi bir nebze olsun güvenceye alayım istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İşte yapabileceğim işler:
  • Microsoft Office Programları: PowerPoint, Excel, Word ve Access gibi programlarda size yardımcı olabilirim. Bu konuda iyiyim ve işlerinizi sorunsuz halledebilirim.
  • Grafik Tasarım: Photoshop bilgim var. Toplu post gönderileri, banner tasarımları gibi işleri kolayca yapabilirim. İstediğiniz gibi, belirli bir temaya uygun çalışabilirim.
  • Web Tasarımı: Elementor kullanarak bir sitedeki düzeni benzer şekilde başka bir siteye uygulayabilirim. Ürün girişi ve site düzenlemeleri konusunda da yardımcı olabilirim.
  • Video Düzenleme: Videolarınızdaki yazıları silebilir ve üzerine yeni yazılar ekleyebilirim. Örneğin, İngilizce bir videoyu Türkçeye çevirebilirim. Marka postları ve reels hazırlayabilirim. Herhangi bir konuda yardımcı olabilirim.
  • Çeviri ve İçerik Düzenleme: Çeviri işleri, makale düzenlemeleri ve post paylaşımı gibi işler de yapabilirim. Günlük belirli saatlerde içerik paylaşımı için de yardımcı olabilirim.
Gerçekten yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Lütfen bana bir fırsat tanıyın. Çok zor durumdayım. Forumda uzun süreli(aylarca) çalıştığımda oldu. Kısa süreli de oldu. Onlara da burdan teşekkürlerimi iletiyorum.