SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam fatura alternatifinde ürünün fotoğrafını çekti diyelim market içerisinde ürünün fiyatı güncellendi tekrar fotoğrafını çekmek gerekicek her an her saniye insanların fatura veya ürünün raftaki fotoğrafını çekmesi gerekicek datayı güncel tutmanın başka bir yolunu düşüncek olsanız nasıl yapardınız nede olsa böyle projeye başlansa kolay yükseliş yakalanmaz hazır güncel data olması çok önemli
Hocam tarih yazacak ya, kullanıcı bakacak tarihe göre değerlendirecek. İşte ne kadar kullanıcı giriş yaparsa o kadar sağlıklı sonuçlar olacaktır.
Ben başka bir yol göremiyorum, bir sistem olsun marketlerin kendileri sisteme girsin demesi kolayda adam daha kendi sistemindeki fiyatı dükkan içindeki rafına yansıtmakta sıkıntı yaşıyor böyle bir sisteme yüklemez ki, imkansız gibi duruyor.