cagritr4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an Ağrı-Erzurum arasında şarj altyapısı düşündüğünüzden daha iyi durumda Doğubayazıt'tan %100 şarjla çıkarsanız normal yol hızlarında 100-110 arası Erzurum’a yetiyor. Ağrı’dan uzun yola başlarsanız %100 şarj ile Tercan’da şarj alabilirsiniz. Araç zaten sürüşünüze göre en uygun noktayı belirliyor. Agresif kullanımda Erzurum’da, daha sakin sürüşte ise Tercan’da şarja yönlendiriyor deneyimledim bunu . Olası bir durumda Erzurum’da doluluk olursa da Erzurum dışındaki yol üzeri alternatif noktalara sizi bekletmemek için otomatik yönlendirir.
BYD konusunda net bir bilgim yok ama Tesla Performance gerçekten tam bir canavar, bütçe uygunsa kesinlikle değerlendirilmeli.
Han modeli 2.4m hocam 540hp sanırsam - sealion güya 1.9m gelecekmiş oda 500+hp . Eğer 1.9'a gelirse sanmıyorum o fiyata geleceğini de söylenti bu 500hp+ araba 1.9m fiyatı uygun baya menzili onunda 500 kağıt üstünde de 250-300 yaparsa şükür uzun yolda