cagritr4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Obaaa hocam, tam güzel bir yere denk geldiniz😄 Ağrı'da yaşıyorum zaten, buraya yolunuz yine düşerse aracı gösterebilirim, Erzurum'dan sonrası için kışın pek sorun yaşamazsınız, araç gayet iyi gidiyor. Geçen ay Ağrı - Zonguldak arası yol yaptık, toplamda 2800 TL'ye mal oldu. Yazın tabi 2000 TL lere kadar geriledi bu fiyat. Ayrıca aracın içindeki dahili navigasyon rota seçtiğinizde size şarj yerinin doluluğuna ve sürüş durumunuza göre otomatik şarj alacağınız noktaları belirler yani benzinlik aramakla uğraşmazsınız. Size tavsiyem ön yargıyı yenmeniz
Harbi mi ya Ben Şuan Tutakdayım hocam elektrikli ama nerde sarj etcez sivastan sonrası ıssızlık gibi geliyor bana . Sivas -Erzurum - Ağrı özellikle Erzurum -Ağrı arası tamamen ıssızlık orda sarj istasyonu var mı ya ? varsa valla ben 540HP lik elektrikliler var onlara da heves ediyordum BYD sealion- han vs Yada tesla performance. Ben Ağrıya son 200km kala zaten köylerin içinden gidiyoruz gibi virajlı yollar vs hiç donanımlı bi istasyon yada benzinlik göremedim hatta benzin çok azaldı tutağa yakın bi petrol ofisi var adam benzin kalmadı dedi boş depoyla döndüm evelsi gün gündüz alabildim çok korkuttu.