constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fotoğrafları bende beğenmedim hocam.
Esasında çekim çadırımda var.
2 tane de bir büyük bir de küçük t şeklinde küpe standım var.
Ama ürünler küçük olduğu için çekim çadırında tam net çıkmıyor.
Profesyonel kameramız olsa çok daha iyi çıkar mutlaka ama oda yok.
Gerçekte küpeler daha canlı ve parlak duruyor ama resimlerde belli belirsiz.
Bakalım olmadı bir stüdyo da çektireceğiz yada başka bir çözüm bulacağız.

Resim işini çözersem mutlaka reklama da başlayacağım.

Bu tamamen motivasyon hedefi hocam.
Mutlaka 1 milyon ciroya ulaşacağım diye düşünmüyorum.
Çok daha azı olabilir ama hedefim ilerleyen süreçte o rakamlara ulaşabilmek.
TR için de düşünmüyorum.
Etsy de yayına aldığım zaman eğer oradan sipariş alabilirsem kârımı daha da artıracağım.
Çünkü orada sadece bir küpe 25 dolar.
Bir ürün alana 2. si yarı fiyatına kampanya yapsam, kargoyu da 10 dolar olarak belirlesem yada kargoyu ücretsiz yapsam satabilme ihtimalim var.

Uyumlu bir saten gömlek yere serip ürünleri portre modunda doğru bir gün ışığı 6500K ayarında aydınlatma ile etrafı buzlayarak ürünü netleştirerek vss çekmeyi dener misin.

Xiamio dandik telefonumla iyi kötü fotoğraflar çekebiliyorum yani iphone ya da profesyonel makine olmadan da yapılabiliyor yapanlar yapıyor.

Ben de iyi değilim maalesef fotoğraf konusunda ki bizim ayakkabı sektörü çekimi zordur senin ürünler minik biraz denemeler testler yaparak e-ticarete uygun bir format yakalarsan reklamla iyi patlama yapar ürünlerin tabi ürünleri de çeşitlendirmen iyi olacaktır.

Ayrıca ilk marka başvurun ret yedi ise başına A harfi koymak sanki kurtarmayacak gibi moralini bozmak istemem ama ayrıştırmıyor sanki. Çok iyi değilim bu konuda da sadece öyle esti aklıma umarım sorunsuz marka tescilin kabul görür. Fotoğraflarını çalanları affetme hiçbir zaman çektiğin ilk fotoğrafları yani ham hallerini kaybetme at google drive 1 klasör açarak Ham Görseller klasörünü. Kullanan olduğu gibi hemen bildir aynı gün kaldırıyorlar. Buyboxa girmemeleri içinse marka şart bu konunun üzerine düşmeni tavsiye ederim. Arap atı gibi koşarsın büyümeye başlarsın yamyamlar önünü keser maalesef.

Günde 1 modelin tek renginden 200 çift ayakkabı satmaya başladığımda başıma gelmişti bundan 2-3 yıl evvel. Yamyamlar işimi yatırımımı mahvettiler. Markanın önemini o gün anladım ve hemen akabine peşpeşe 7 tane marka tescil ettim 2şer sınıflı. ilave olarak internet tabela reklam için 35. sınıfı mutlaka almanı tavsiye ederim. Şuan sayısını tam bilmiyorum fakat 10u geçti elimdeki tescilli markalar. Allah'ın kulu yaklaşamıyor bile ürünlerime. Fotoğraf çekimleri için yıllardır biriktiriyorum ham görsellerimi direkt basıyor telife hem 4 ihlal puanı alıyor hem de anında fotoğrafı kaldırıyorlar o satıcıdan. Emek hırsızlığı çok kötü bir şey ben canımı dişime takıp yıllarımı vereyim sen gel otur hazıra kon yok öyle dünya.