- Site adresi: Site satılmıştır.
- Site satış fiyatı: 7500 TL (Adsense dahil değildir.)
- Sitenin aylık getirisi: 150-200 TL
- Sitenin açılış tarihi: 31.05.2022 - 23.05.2023
- DA / PA Değerleri: 10/26
- Kategori / sitenin içeriği: Eğitim, Kültür - Sanat
- Günlük hit sayısı: 100 Ortalama (Görselden gelen aramalar dahil edilmemiştir. Ayrıca aşağıda verilmiştir.)
- Ziyaretçi kaynağı: %100 Google
- Domainin yaşı: Açılış tarihinden itibaren.
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriğiyle satılık, Sınırlama yok.
- Hosting dahil mi?: Değil. (şuan Guzel net hosting)
- Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır.
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır.
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Jannah lisans vardır. Ancak arkadaşın lisansı olduğundan alan kişi yeni lisans key ile devam ettirebilir. Ya da kendi temasını kurabilir.
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır.
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
ARAMA TÜRÜ: WEB
ARAMA TÜRÜ: GÖRSEL

Domaini direk alanımla ilgili olduğundan ve ilerleyen süreçte projelendirebileceğimi düşündüğümden dolayı almıştım. Ancak zamanla işlerin yoğunluğundan ve farklı dijital platformlara yoğunluk verdiğimden dolayı ilgilenemedim. Aklımdakiler de öylece kaldı.
Sitede 112 yazı paylaşılmıştır. İçerik konusunda da önü açık ve rakibi az olan bi alan olduğundan dolayı sıkıntı yaşanmaz. Alan kişiye aklımda olan içerikleri de söyleyeceğim tabi.
Siteyi direk açıp hızlıca kurulumu yapıp içerikleri paylaştım. Sadece bu kadarını yaptım. Yani optimizasyon, reklam yerleşimi vb. durumlardan önce içerik üretmeye ve hit çekmeye odaklandım. O yüzden alan kişi güzel dokunuşlar yaparak hiti katlayabilir. (geçen sene yalnızca inurdemirel 'den bir defa backlink paketi aldım.)
Herhangi bir reklam, tanıtım yazısı vb. sitede paylaşılmamıştır. Yazan oldu ancak uğraşmak istemediğimden olumsuz dönüş yaptım.
Başka sormak istediğiniz soru varsa özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.