Arkadaşlar zaten ortada bir sözleşme varsa tabii ki de sözleşmenin erken bozumu olduğu zaman bir cayma bedeli çıkar. İptal edemeyen arkadaşların çoğunun bu tutarı ödememek için iptal edemiyoruz dediğini biliyorum. Sözleşme süresi bittiği zaman iptal ettirmek isteyen müşterilere farklı kampanyalar sunulur bunları kabul edenler ile tabikide sözleşme yenilenir. Kabul etmeyenlerin sistemi zaten üç hafta içerisinde iptal oluyor. Hatta iflas eden Konkordato ilan eden müşterilerin bazıları için cayma bedelinde %70e varan indirimler yapıldığını da gördüm. Bunların hepsini daha önce Pronette çalıştığım için biliyorum. Böyle bir sistem kullanmak isteyen kişilerin önünü kapatmamak lazım. Çünkü hayat kurtaran ya da maddi olarak çok büyük zararlardan kurtaran bir sistem. Alarm sistemi kullanmak isterseniz Pronetten vazgeçmeyin sadece merkezlerini arayarak bir kayıt oluşturun merkezden çalışan biri gelsin anlaşmanızı o yapsın. Sahadan gelen arkadaşlara çok güvenmeyin, bayileri özellikle eksik bilgi aktararakta bu sorunları şirkete yıkabiliyorlar.