Teşekkür ederim.
kullanıcı siteye girerek daha rahat arama yapması içinde olabilir diye düşünmüştüm onun için yoğun yapmıştım.
örnek Karaman için yazı yazdım illeri bitirince karaman kalesi diye yazı yazıcam yorumlara göre diğer yazdığım içeriklerde kullanmak daha iyi olur gibi..
Bilgi için teşekkür ederim. anladığım kadarı ile konu neyse insanları ne için çekmek istiyorsam ona göre etiket girmem lazım...
Evet etiketlerim no index olarak kullanıyorum.
Bu şekilde düzenledim hepsini. 6 etiket. Ayrıca etiketleri de makale içinde geçiriyorum.
Hocam bu yanlış, Spam etiket kullanımı bu.
Bunu böyle yapmamanız gerekiyor. Bunun yerine sadece "Çorum" veya "Çorum Turistik Yerler" gibi 1 tane etiket kullanın. Onu da eğer Çorum ile ilgili farklı yazılar girecekseniz eğer etiket kullanın
Mesela benim (ANA Etiket) "Yılan Çizimi" etiketim/Anahtar Kelimem var var, alt etiketlerim "Çocuklar için Yılan çizimi" "Kolay Yılan Çizimi" gibi etiketler kullanmıyorum. Sadece "Yılan Çizimi" etiketi kullanıyorum.
Sonra "Çocuklar için Yılan çizimi" kullanmak yerine bunun yerine ayrı bir yazı oluşturup "Yılan Çizimi" kullanıyorum.
Yani sizin yapmanız gereken "Çorum Turistik Yerler" gibi 1 tane ana etiket bulmanız gerek.
Daha sonra "Çorum ilçeleri nelerdir" "Çorumda Hediyelik Eşyalar" diye etiket kullanmak yerine bunlarla ilgili yazı yayıp, her yazıda "Çorum Turistik Yerler" etiketi kullanın.
O etiketler işe yaramaz