bymemoli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi aksamlar hocam benim bi kızım var su an 3 yaşında 2.5 yaşındayken eve sokamıyorduk sabahlara kadar bebek arabasında uyusunda eve götüreyim diye gezdirdiğim günleri asla unutmam hocaya götürdük yok doktora götürdük yok telefonla oynuyordu kestik yok piskologa bile götürdük norolojiye götürdük yok yani sonra kendi kendine düzeldi cok sükür kesinlikle eve girmek istemiyordu sokaklarda dışarda gezmek istiyordu yani cok cektim yaş sendromları var ondanmı oldu telefon verdik bi ara ordan birşeyden mi korktu anlamadım ama bilinc altına cok cabuk yerleşiyor ve kolay kolay unutmuyor herşeyi düsünün bizim cocukta kalkınca aglyırodu diyorum ya korkuyordu iyi bi düşünün eksikler neler neden olabilir kagıt kalem alın kaç saat cocukla ilgileniorsunuz cocuk gün icinde ne ypıyor kimle konusyuyor kim ilgi gösteriyor ne kadar kafasını dagıtacak degisik oyuncklarda alabilirsiniz. mesela
Geçmiş olsun hocam. Saydıklarınızın hepsini yapıyoruz aslında bütün günümüzü ona ayırıyoruz zaten. Keyfi iyi çok mutlu bi bebek Allaha şükür. Dediğiniz gibi kendiliğinden geçecek herhalde bu