Merhabalar,

SMM Panel için google adw reklam danışmanlık hizmeti almak istiyorum. Daha önce reklam deneyimim olmadığı için sektöre uzağım. Bu anlamda aşağıdakilerin yapılmasını istiyorum.

- Adımıza veya verilebilcek bir hesap var ise buradan reklam açılmasını istiyorum.
- Sektör sanırım yasaklı olarak geçtiğinden reklamın aktif edilmesini istiyorum.
- Doğru kitleye yönelik bir reklam ayarlaması ve düşük ücret için optimizasyon yapılmasını istiyorum.
- Sanırım sektörde çok fazla sahte click ile bakiye bitirme olayı var bunun önüne geçilmesini istiyorum.
- Tüm işlemler sonrası sadece takibini yapıp reklamları takip edip faturasını ödemek istiyorum.

Sektör hakkında fikirlerinize açığım. Bir reklam kurulum ve ayarlamaları üzerine bir hizmet almak istiyorum. Yapılacak işlemler oldukça açık. Sektöre hakim ve daha önce smm üzerine veya benzer sektör üzerin tecrübesi olan, reklam kurulumunu yapıp yaptığı işlemin arkasında durucak, reklamı aktif edip fikir sunup iyileştirmelerini gerçekleştirebilecek bir arkadaş arıyorum.

Referanslarınız ve fiyat teklifleriniz ile pm bekliyorum.