yasinyilmaz66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yerinizde olsam o fiyatlara çıkıyorsanız cupra formentor alırdım 2022-2021 düşük kilometlerde o fiyatlara bulunur bence. sondan bi önceki kasası çok güzel. hemde premium bi araç. opel genelde kronik elektronik arızaları ile anılır. yenileri nasıldır bilemem ama...
cupra çok güzel bir araç aslında aklımda var ama 200-300 bin tl koymam gerekiyor üstüne birde kullanılmış 50-100 bin km arası oluyor bu fiyatlara.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Troc daha mantıklı. Mokka'dan daha kaliteli.
başlangıç fiyatı 1.9m diyor 1.6m mokka full paket geliyor bayi indirimiyle. troc bütçeyi aşıyor biraz
The_AkumA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın dediğine katılıyorum. Sıfır her zaman iyidir ok ama sıfırın 2. elini almak ve segment yükseltmek daha mantıklı geliyor bana TR şartlarında. o fiyat bandında 6k km lik araçlara bi bakın dilerseniz.
evet araştırıyorum aslında bir yandan da mokka dışarı da çok gördüğümüz bir araç sizlerede sormak istedim.
SEOHUNTER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle tavsiye ederim. B suv şuanda şirket kiralamada elimdeki araçlardan birisi. Özellikleri, konforu gayet iyi şehir içi ortalama 7-8 litre yakıyor. Yol tutuşu ve hızlanması da iyi tek eksiği cam tavan bu aracın onun haricinde efsane. İçi çok geniş değil ama standart aile aracı diyebilirim. 1.2 motora göre de kalkışından tutun sürüşüne gayet güzel rampayı bile zorlanmadan çıkartıyor
Teşekkür ederim yorumunuz için olumsuz tarafı yok diyorsunuz yani
ytufekci94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toyota yaris cros hybrid'e bakmanızı tavsiye ederim hem totoya hemde hybrid, fiyat olarak çıkabilirim dersen de corrolla cros hybrid daha iyi bir seçenek olabilir
Toyota chr bakıyordum aslında dediğiniz modelleri de inceleyeceğim