Merhaba,

Forumda bulunan çoğu kişi tarafından da kullanılan bir hosting firmasını kullanıyordum. Siteler bir şekilde SSL hatası veriyordu. Site yeni kurulmuş olsa bile. Destek talebiyle farklı bir sunucuya taşınmasını istemiştim ancak bir sorun görünmediğini belirterek talep kapatılmıştı. Anlık sorun olmuştur diye düşünmüştüm ben de. İçim rahat etmediğinden dolayı da Hostinger'i araştırmaya başladım ve denemek için paket satın alımı yaptım. Sonrasında da tüm sitelerimi taşıdım.

Gözlemlerim:

Filezilla kullanmadım hiç.
Wordpress siteleri panel üzerinden basit bir şekilde taşıyabiliyorsunuz.
Pagespeed değerlerinde artış yaşadım.
Panel çok hoşuma gitti.
Fiyat olarak %50 daha ucuza geldi. (Senelik) Ayrıca diğer firmada 3 ayda bir de olsa küçük fiyat artışları yaşıyordum. Senelik alımda 1 alan adı ücretsiz alabililiyorsunuz.
Almanya lokasyonunda barınıyor siteler ve cidden hızlandığını hissediyorum (10.000 adet içerik olan sitede bu hızlanmayı fark ettim.)
7 site kurulu pakette, bir sorun yok.

Önerir misin?

Şu an için benim adıma her şey mutluluk verici. Panel kullanımı çok güzel, haftalık yedekleme var. Diğer kullandığım firmada yedeklere ulaşmak bir sorundu benim için.
Denemenizi öneririm, bir site kurun. Deneyin, benim hoşuma gitti.

Eğer %20 indirimle satın almak isterseniz eğer referans linkimi kullanabilirsiniz. Buraya tıklayın.
Referans olmayan link.