Konu ile alakalı en fazla 5 etiket girmenizi öneririm.
Teşekkür ederim.
Etiketleri google a kapatır çoğu seo cular en fazla 5 tane yazman yeterli olur. Ben Anasayfa felan modül koyduğum zaman blog için etikete göre gönderileri göstermek için kullanıyordum.
kullanıcı siteye girerek daha rahat arama yapması içinde olabilir diye düşünmüştüm onun için yoğun yapmıştım.
Senin tarzin biraz spam gibi olmuş, eğer baska alakali icerik girmeyeceksen etiket yazmana gerek yok. ama ettiketi baglayablecegin basla icerikler gireceksen etiket mantıklı haricinde boş yere google da spam algilanacakdin ve sıralamalarda google da sapıtacaktır.
Etiketler bölümünde tekli ve ici boş etiketlerini silmende de fayda var 2 ve üzeri ici dolu etiketin varsa kullanmak bana göre mantıklı.
örnek Karaman için yazı yazdım illeri bitirince karaman kalesi diye yazı yazıcam yorumlara göre diğer yazdığım içeriklerde kullanmak daha iyi olur gibi..
Wordpress Etiketleme Sistemini kesinlikle kullanmamanız gerekmektedir.
Etkisi 2 hafta sürüyor, son hitleriniz çakılıyor.
Şahsen yakın dönemde kullandım, hitlerim gerçekten tavan yaptı 20k günlük hit aldım, şuanda günlük 400'e düştü ve düzeltmeye çalışıyorum.
Şuanda maksimum 3 etiket kullanıyorum, onu da yazıları alt kategorize etmek için. Yani her kullandığım etikette 10 - 15 yazı içeriği oluyor.
Bilgi için teşekkür ederim. anladığım kadarı ile konu neyse insanları ne için çekmek istiyorsam ona göre etiket girmem lazım...
Etiketleri kullanabilirsiniz isterseniz ancak sadece PR/Design amaçlı. Etiketler çoğu sitede ve seo stratejisinde noindex kullanılır. Noindex olarak kullanılması günümüzde en doğrusu
Evet etiketlerim no index olarak kullanıyorum.
Bu şekilde düzenledim hepsini. 6 etiket. Ayrıca etiketleri de makale içinde geçiriyorum.