Asilzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yapılabilir ama sisteme dahil edilmesi çok uygun olmaya bilir. Ben şöyle yapıyordum. Adam kendi telefonu ile onaylı gmail hesabı açıyordu. Ben tek tek kontrol ediyordum telefon numarasını kaldırıp 1 tane kurtarma maili ekliyordum.
Bu sayede sattığım kimse mağdur olmadı. Evet gerçekten zahmetli ama kaliteli ürün satmak ve mağdur etmemek daha önemli.

Bunlarda eklenebilir ama yine yaptığım işten örnek veriyim. Yorum hizmetini direkt link olarak vermiyordum. Kullanıcı Google araması üzerinden gitmesi gerekiyordu. Gerekli anahtar kelimelerle arama yaparak doğru firmaya ulaşıp doğru yorumu yaptırarak düzgün ve olması gereken hizmeti veriyordum. Link kısaltırsak muhtemelen yorumlar spama düşme olasılığı yükselir. Youtube izleme eklenebilir ama takibi nasıl yapılır bunu bilmiyorum. Site gezinme de aynı şekilde. Daha kesin görevler daha kullanışlı olur.

Günlük 300 üye bence çok iyi. Eğer hepsi görev yaparsa tabiki. Bendeki üyelerin hepsi telefon onaylıydı ve üye olurken yeni görev mesajı alıp almayacağı soruluyordu. Bu sayede gerçekten iş yapan kullanıcılarım vardı.

güzel yorumlar için teşekkürler.
Link kısaltma dediğim hocam Tr link gibi 🫠