03.01.2025 tarihinde eski birlikte iş yaptığım bir arkadaş 2500 küsür para attı bende 3500 olarak hesabına ekledim siparişleri geçmeye başladı, bana referans için Zoo diye bir AirDrop vardı ama şartları da vardı daha önce hiç göndermediğim için bilmiyordum 3-5 kişiye göndermiştim sonradan 10.000 puan yansımıştı arkadaşlara…
neyse ben bu paranın 1500TLsini sisteme yükledim. Gece 1-5 arası sabaha kadar bu arkadaşın linklerine referans gönderdim ancak gelen kullanıcılar görevleri yapmamış veya daha sonraya bırakmış.
sonra arkadaş ben böyle olduğunu bilseydim almazdım falan filan dedi iade istedi bende dedim ki; bende anlattım kullanıcılar gerçek bot değil zaten hani direkt de yapmayanlar olabilir dedim. Ona göre fazla fazla göndeririz falan demiştim.
Neyse anlattı falan vaktimiz yok diye tamam iade edeyim ama 1500TLsini sisteme yükledim dedim iade talep edeceğim dedim.
Hesabımda duran 1000tl yi iade olarak kendisine attım.
iade 08.01.2025 veya 09.01.2025 tarihinde onaylandı ancak banka hesabınıza düşme süresi genelde 3 ila 10 gün sürsede bankadan bankaya değişiklik gösterilir dedi.
Adama; iade onaylandı ama hesabıma düşmedi düştüğünde göndereceğimi belirttim. (İade hala düşmedi)
bir kaç defa yine yazdı kardeşim dedim yazmana gerek yok benden ilk defa birşey almıyorsun daha önce de sana bir kaç defa iade yaptım zaten dedim iaden geldiğinde ben göndereceğim dedim.
konu şu ki iade onaylanalı 1 ay oldu ve hala hesabıma düşmedi olası bankayı da aradım 7-60 gün arası süreç verdi genelde 45 güne kadar en fazla iade hesabınıza düşer dedi.
bende çocuğa bunu belirttim be bekle sadece dedim.
Bugün gelmiş beni tehdit ediyor yav birde R10 da D*landırıcı diye konu açacağım falan yazmış.
Bu arada üyeliği varsa bilmiyorum inşallah vardır da böyle bir konu açar.
Mesajlarından sonra cevap yazdım tabii karşısına da çocuk olduğunu sanıyor ama neyse…
Beni masak’a şikayet edip şikayetçi olacakmış.
Bu işlemde hiç bir kazancım olmadı ticari yönü yok hatta kendisine yardımcı oldum diyebiliriz çünkü tanesi 36TL (o dönemde ki fiyatı) olan hizmeti kendisine 6TL’den sağladığım için.
2 hafta önce hesabımda para vardı ama o kadar üslupsuz bir şekilde yazdığı için kardeşim iadeni bekle hesabımda para var ama üslubun yüzünden iade geldiğinde paran bana geldiğinde geri göndereceğim dedim.
Durumu biliyor iade gelmiş olsa zaten iade ederim ama ısrarla ısrarla yazıyor…
Üstüne tehdit ve hakaret içeren mesajlar atıyor.
3-5 kişiyi mağdur etmişim (sözde) dedim ki kim onlar 🤣
Sanırım kendi sitesinden bahsediyor (M.milyoneri) bunların hepsini zaten avukatımla konuştum bu tehditlerin hakaretlerin hepsinin bedeli ağır olacak.
kendisi ben küfür mü ettim dese de OE nin anlamını bilmeyecek kadar aynı zamanda son dönemlerde her yerde kullanılan bu kısaltmayı bir kaç defa yazmış.
Zaten kendisi hakkında hem suç duyurusunda hemde ekstra olarak savcılığa bildireceğim durumlar var.
19 Şubatta İstanbul’da olacağımı hatta savcılığa dilecekçe verirken gelmek istersen buyur dedim çünkü adres falan istedi 🤣
yani iade henüz düşmediğine beni zan altında bıraktığına mı üzüleyim, yardımcı olmaya çalıştığıma mı yoksa daha önceden uzun bir süre birlikte iş yaptığımıza mı 🤣
dip not en az 30.000 TLlik eski siteme yükleme yaptılar yani 1.500 liralarısını mı d*landıracağım akıl var mantık var?
yazık günah bu kadar düşmeyin kimse sizin üçkuruş paranıza kalmadı 👍
- GERÇEKTEN ÇEVRE ÇOK ÖNEMLİ.