ReklamlarNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir üründe karar kılmak, analizlerini yapmak, toptancısı/imalatçısına ulaşmak, fotoğraflamak, ambalaj ve sevkiyat aşamalarını dizayn etmek, listelemek...

Bunlar herkesin yapabileceği işler değil. Bu yüzden cesaretin ve girişimin için tebrik ediyorum.

Satmaz diyenlere bakma. O almayabilir, neler satılılıyor. Bunlar da satılabilir.

Başarılar dilerim. Yolun açık olsun. Etsy'yi özellikle denemeni tavsiye ederim.
Sağolun hocam.
Gerçekten çok zor bir süreç.
Belki şimdiki aklım olsa başlamayabilirdim.
Kayseri'de olmam büyük bir dezavantaj.
Çünkü özellikle küpe aparatlarını nette bulmak kolay değil.
Hem daha pahalıya geliyor hem de model çok az.
Büyük ihtimal kısa sürede İstanbul a gidip toptancılardan alacağım.
Dikdörtgen küpenin üstünde ki siyah küpe kancası çifti sanırım 30 TL. Aldığım yerde de bulamadım Sanırım bitmiş stok da.
En yakın arkadaşımla beraber başladık ama genelde ben yönlendirince ben çırak mıyım deyince ortaklığı sonlandırdık.
Ama halen konuşuyoruz ve zaten resimleri de o çekti.

Ev zaten atölye gibi.
Hamurlar, boyalar, küpe aparatları, ıslak mendiller, maskeler her yerde.
Bir dağıtıp bir topluyorum.

Daha bir kısmı da bodrumda.
Bugün sırf reçineden zehirlenmeyeyim diye filtreli maske aldım 700 TL'ye.
Sağda ki küçük şişede ki boyaları amerika dan Glocalzone uygulaması ile birine getirttim.
Stok takibi yap, en ucuz en kaliteli malzemeyi bul, faturası, muhasebesi, müşteriyle ilgilenmesi tek kişiyle zor ama bakalım nasıl olacak.
Birine işe alamam gibi çünkü öğrenen kişi iyi bir kazanç elde edersem tüm püf noktaları öğrenip kendi de yapar

Ama olumsuz yorumları görmek de güzel.
Herkes olumlu şeyler yazdığında fazla ümide de kapılıyorsunuz yada her şeyin yolunda gideceğini düşünüyorsunuz.
Bu sayede acaba kendimi daha nasıl geliştiririm, nerelerde hata yapıyorum yada yapabilirim diye sorguluyorsunuz.
O yüzden daha fazla çalışıyorsunuz daha fazla kafa yoruyorsunuz.