bugracreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Öncelikle referans göstermeme gibi bir durumla insanları kendinize çekemezsiniz. Referans bu işin bel kemiğidir. Eğer yoksa şimdiden yapmaya başlayın bence.
2- Sosyal Medya Alanında aktif olacaksınız. Instagram ve Linkedin gibi bu tarz programlarda reklamlarla öne çıkmalısınız. Sağlam reklam çalışmaları yapmalısınız. Sosyal medyanız bir düzen içerisinde olmalı profesyonel tasarımlar ile desteklemelisiniz.
3- Bildiklerinizi insanlara kısa ve özet olacak şekilde sıkmayacak tarzda anlatmalısınız. Genellikle arayarak konuşmanız insanlarla sesli olarak sohbet etmeniz sizin için her zaman daha iyi olacaktır. İnsanlara diğer insanlardan farklı ne sunabilirsiniz bu tarz şeyleri düşünerek ben neyi diğer insanlardan farklı yapıyorum diyerek kendinizi sorgulayabilirsiniz.
4- Potansiyel müşterilere bazı web siteleri var oradan bir kategori seçip örnek veriyorum Rent a Car firmalarını arattınız. Arattığınız şehirde tüm Rent a Car tel numaralarına ulaşıp günü birlik arayıp pazarlamanızı yapabilirsiniz.

Benim Tavsiyelerim bu yönde hocam , başarılar dilerim.
Hocam öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Gerekli notlarımı aldım lakin şöyle ki 4. maddeye biraz şüpheliyim. Ortalama 2 yıl öncesinde benzer bir sürece girmiştim 1 aylığına ve aldığım dönüşler harcadığım yol parasına dahi değmemişti. "Potansiyel müşterilere bazı web siteleri var" bu kısım ile ilgili de site önerilerinizi dinlemek isterim.