Yaşın daha çok genç, ben kafamı kırdım rest blöf yapmıyorum diyorsan, konaklama sunabilecek işler bulmalısın; orta/büyük sınıf oteller müştemilatlarında kalmalı, yada bir iş bulup işçilerin konakladığı pansiyonlar var günlükleri asgari fiyatlarda (aylık satın alımda daha da iniyor) ama sana abi, dost ne diyorsan bir tavsiye o işler öyle kolay değil. İhtiyaç olduğunda veya panik/acil iş arayışlarında öyle tam istenilen işler bulunmaz, yanlış kişiler çıkar karşına kullanılırsın daha vahimi kötü şeyler yapmak zorunda kalabilirsin.
Ne yaşadığımı bilmiyorsunuz, neler çektim, neler yaşadım diyebilirsin haklısındır, haksızsındır bilemem ancak senin yerinde olsam aile evime dönerim belirledikleri kurallara en azami şekilde uyarım, dişimi sıkarım paramı biriktiririm gerekli olgunluğa erişirim ya kendime ev tutarım ya yıllar içerisinde zaten disiplinle bağlı kaldığım bu motto bana bir yol çizmiş olur.
Umarım şuan iyisindir, sorunların çözülür, kimsenin gazlamasına yükseltmesine gelme hayat zor, kimse ailesiyle dört dörtlük anlaşamıyor.